Šeštadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Šeštadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

AVINAS. Nepatartina rizikuoti nei reputacija, nei pinigais, kad ir kaip viliojamai nuskambėtų avantiūristiškas pasiūlymas. Neskubėkite su reformomis ir namų ūkyje, asmeniniame gyvenime - šiandienės pastangos nepasiteisins.

JAUTIS. Tai galėtų būti nebloga diena, tačiau susitikimų su giminėmis, draugais planus gali sudrumsti netikėtas rūpestis ar negalavimai. Galbūt nekaip jausitės fizine ir dvasine prasme. Kita vertus, iš artimos aplinkos žmonių galite sulaukti gerų patarimų.

DVYNIAI. Šiandien reikėtų būti atsargesniems, įsipareigojant turtu, pinigais. Dėl padarytų klaidų galimos problemos. Gali strigti ir visuomeniniai ar kūrybiniai projektai. 

VĖŽYS. Šiandien bus nelengva susikalbėti su kitais žmonėmis, nepajėgsite priimti kitokio požiūrio. Galbūt jums atrodys, kad kažkas griauna planus. Pasistenkite nieko nesugadinti asmeninių santykių srityje. Atsargiai su elektra, ugnimi, technika.

LIŪTAS. Galite įsivelti į etinius, religinius, teisinius disputus. Jūsų požiūris kitiems žmonėms gali pasirodyti nepriimtinas, neetiškas arba labai ginčytinas. Tačiau džiugins meilė, kūryba. 

MERGELĖ. Nerimo ir rūpesčių galite patirti per vaikus, antrąją pusę. Pasistenkite valdyti savo seksualinius polėkius ir nesipykti su draugais, mylimaisiais. Susitaikyti bus nelengva, liks nuoskaudų. Labiau saugokite vaikus. 

SVARSTYKLĖS. Regis, atsiras pareigų, nelabai suderinamų su savaitgalio nuotaikomis. Artimą žmogų tai gali nuvilti ar net labai sunervinti. Galbūt apskritai neberasite bendros kalbos su aplinkiniais. Pasitelkite kantrybę. 

SKORPIONAS. Daug emocijų patirsite, bendraudami su nepažįstamais žmonėmis. Galbūt tai reiškia, kad laiką leisite prie interneto. Nesusižavėkite abejotinais pasiūlymais ar brutaliais komentarais. Jeigu reikia mokytis, bus nelengva susikaupti.

ŠAULYS. Šiandien nederėtų ko nors stambaus pirkti ar parduoti. Finansinė, turtinė avantiūra gali atnešti neplanuotų padarinių. Būkite atidesni ir atlaidesni mylimam žmogui, vaikams. Pastaruosius itin saugokite nuo pavojų.

OŽIARAGIS. Asmeninių interesų akcentavimas, kitų kritikavimas, savo požiūrio piršimas gali pakenkti jūsų įvaizdžiui bei santykiams. Gali būti padarytos išvados, ar galima jumis pasitikėti, bendradarbiauti ir kt. Lengvai trūkinės ryšiai, susitarimai. 

VANDENIS. Jus gali užvaldyti nenumaldomas noras iškrėsti kažką neįprasto, rizikingo. Pasistenkite nebūti išsiblaškę, nerizikuokite, nes akimirksniu galite labai pakenkti ir sau, ir kitiems. Itin saugokite sveikatą.

ŽUVYS. Ši diena neleis nuobodžiauti. Ir vaikai, ir gerbėjai reikalaus daug dėmesio, pramogų. Nederėtų aklai pasitikėti nepažįstamais veikėjais. Saugokite savo materialines vertybes, o dar labiau - vaikus.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder