Senjorai - aktyvūs pažinčių portalų nariai

Senjorai - aktyvūs pažinčių portalų nariai

JAV Ohajo universiteto mokslininkai, vadovaujami dr. Wendy Watson, atliko tyrimą ir išsiaiškino, kad vyresnio amžiaus žmonės – itin sparčiai auganti grupė ir sąžiningiausi pažinčių portalų lankytojai. Per tyrimą taip pat buvo išsiaiškinta, kad 50-60 metų žmonės patalpina savo tikras fotografijas savo vartotojų paskyruose .

Ši vartotojų gupė taip pat linkusi apibūdinti save santūriai ir mažiau agresyviai elgiasi ieškodami sau tinkamo partnerio. Taip pat tyrėjai išsiaiškino, kad internete galima aptikti vis daugiau portalų, skirtų garbaus amžiaus žmonėms.

"Pagyvenę žmonės kitaip save reprezentuoja pąžinčių portaluose, nei jauni žmonės. Be to, senjorus labiau domina sąžiningumas, suderamumas ir sutarimas, o ne seksas ir vakarėliai. Yra skirtumų ir kalboje. Šie žmonės naudoja ypatingus žodžius, norėdami apibūdinti save. Pavyzdžiui, "jauna siela" ir "aktyvus" vartojami norint apibūdinti gerą savo sveikatos būklę“, - sakė tyrimo vadovė, dr. Wendy Watson.

Be to, anot jos, pagyvenę žmonės ieško ne ilgalaikių santykių ir ne intrigos, o tiesiog draugo. Taip pat senjorai dažniau nori daugiau žinoti apie kitą žmogų: jo religines, politines pažiūras ir siekius. Todėl tyrėjai padarė išvadą, kad toks vyresnio amžiaus žmonių elgesys pažinčių portaluose liudija, jog jie nelinkę gaišti laiko. Jie nori greitai priimti sprendimą ir su mažiausiais praradimais.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder