Sekmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Sekmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

**************

Protingos mintys:

„Pirmoji pasitaisymo sąlyga - savo kaltės supratimas" (Seneka).

***************

Savo vardadienius šiandien švenčia Aurimas, Bena, Benadas, Benas, Benė, Julita, Jūra, Jūratė, Jūris, Jūrius, Tolmina, Tolminas, Tolminė;

AVINAS. Tikriausiai veršitės kuo toliau nuo namų, rutinos. Galima kelionė, viešnagė. Tačiau liežuvis gali tapti jūsų priešu ir nekaip pakreipti situaciją. Įmanomas nemalonus pokalbis. Tolerantiškiau vertinkite augančios kartos kalbas.

JAUTIS. Regis, jus ypač domins finansiniai klausimai. Bandysite išsiaiškinti tai, kas jums aktualu, arba pasiskolinti pinigų. O galbūt jų patys skolinsite kažkam iš draugų ar giminaičių.

DVYNIAI. Regis, mėginsite susivokti jausmuose, galbūt ieškosite realių galimybių susitikti su asmeniu, kurį laikote draugu arba partneriu viena ar kita prasme. Atsargiai elkitės su pinigais - galimos nenumatytos išlaidos.

VĖŽYS. Būsite jautrūs, lengvai pažeidžiami. Suimkite save į rankas ir šito neparodykite aplinkiniams. Norite ar nenorite, teks atlikti buitines pareigas arba pabendrauti su tais žmonėmis, kuriuos mieliau ignoruotumėte.

LIŪTAS. Jums norėsis pramogų, nuotykių, iškylų arba sužibėti scenoje, parodoje. O jeigu to tikitės iš partnerio, vaikų, tuomet teks pasinervinti, nes jums atrodys, kad jie stokoja ūpo, nesistengia.

MERGELĖ. Diena prieštaringa, žadanti ir šilto, ir šalto. Jus labai valdys nuotaikos, emociniai impulsai. Vieni kontaktai ir užsiėmimai džiugins, kiti - nervins, ypač jei susidursite su pažadų nevykdymu, išsisukinėjimu.

SVARSTYKLĖS. Praleiskite šią dieną su artimais žmonėmis, pamaloninkite juos geranorišku dėmesiu. Bendraukite nuoširdžiai, venkite tuščiažodžiavimo, savo ar kažkieno siaurų interesų dangstymo dirbtinėmis frazėmis.

SKORPIONAS. Šiandien norėsis būti dosniems ir neskaičiuoti pinigų, ypač įsigyjant tai, ko seniai trokštate arba tenkinant vaikų svajones. Jeigu jus domina nekilnojamasis turtas, neįsivelkite į avantiūras.

ŠAULYS. Galite atkurti santarvę, gerus santykius, jei tik pasistengsite suprasti kitus žmones. Nederėtų nuleisti rankų ar užsispirti, jei įvyko nedidelis nesusipratimas. Atvirumu, nuoširdumu galite daug laimėti.

OŽIARAGIS. Kaip įmanydami šiandien venkite įtampos, neprovokuokite konfliktų. Nepraraskite saiko, vartodami alkoholį, nes kitaip vakare galite susidurti su rimta sveikatos problema.

VANDENIS. Šiandien būsite draugiški, komunikabilūs. Ir patys veršitės bendrauti, iškylauti, ir kitus trauksite į savo orbitą. Viskas klostysis puikiai, jei nesusipyksite su kažkaip jums įsipareigojusiu pažįstamu. Per daug iš kitų nesitikėkite.

ŽUVYS. Neapsidžiaugsite, jeigu jums šiandien teks dirbti. Sunku bus laikytis taisyklių, disciplinos. Meno srityje turėtų būti lengviau, nes nestokosite kūrybingumo, intuicijos.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder