Sekmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Sekmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

**************

Protingos mintys:

„Jie gali todėl, kad jie mano, jog gali“ (Vergilijus).

***************

Astrologinė prognozė gegužės 19-ajai, sekmadieniui


AVINAS. Šiandien neturėsite galimybės tinginiauti. Situacija leis atsiskleisti svarbioms jūsų savybėms. Kai kas gali būti netikėta ir aplinkiniams, ir jums patiems. Svarbu išsaugoti gerą reputaciją.

JAUTIS. Su draugu ar pažįstamu gali susikomplikuoti santykiai dėl negrąžintos skolos, sugadinto ar pamesto svetimo daikto, kitokių nesusipratimų. Mokėkite pripažinti savo klaidas ir prisiimti atsakomybę. Atsargiau elkitės su elektra, technika.

DVYNIAI. Nerimausite dėl finansinių reikalų. Galite jausti spaudimą, būtinybę susimokėti mokesčius, grąžinti skolas, sumokėti baudas. Santykiai su konkurentais ir partneriais bus permainingi ir įtempti. Pasistenkite nesipykti su mylimu žmogumi.

VĖŽYS. Jums galvoje suksis aibė planų, darbų. Dėliosite ir perdėliosite jų seką ir prioritetus. Rūpestį kels naminiai gyvūnai. Savo sveikata, išvaizda jums taip pat reikėtų labiau pasirūpinti.

LIŪTAS. Tikėtina, kad horizonte pasirodys senas gerbėjas arba kažkas mėgins užkariauti jūsų dėmesį. Kažkodėl dėl to nerodysite didelio džiaugsmo. Galbūt kiti rūpesčiai slopins norą leistis į romantiškas avantiūras.

MERGELĖ. Laiką leisite gana įprastai. Jeigu aktualu, tvarkysitės namuose, sode, sodyboje ar kt. O jei galite visą laiką skirti savo asmeniniams poreikiams, tai taip ir padarykite. Tiktų aplankyti tėvus, senelius.

SVARSTYKLĖS. Būsite nusiteikę malti liežuviu, domėtis socialinių tinklų, žiniasklaidos naujienomis. Jei reikia ruoštis egzaminui, atsiskaitymui, tai susiimkite ir padirbėkite. Neblogai įsiminsite informaciją.

SKORPIONAS. Šiandien bus daug kalbų apie pinigus, turtą, nuosavybę. Galbūt pavyks preliminariai susitarti dėl svarbaus reikalo. Kita vertus, labiau pajusite aplinkinių savanaudiškumą, jūsų interesų nepaisymą. Norėsis komforto, ramybės.

ŠAULYS. Jūsų organizmo ir emocinis jautrumas gali kiek trukdyti sumanytiems planams. Neužsimokite per daug. Sveikatą turėtumėte labiau saugoti. Galbūt ką tik įsigijote augintinį. Tokiu atveju skirkite daugiau dėmesio jo sveikatai, higienai.

OŽIARAGIS. Regis, staiga pasijusite labai priklausomi nuo nesuprantamų įtakų bei jėgų. Bus geriau, jei smarkiai nesireikšite, nekritikuosite kitų, mokėsite patylėti. Gali ypač dominti gamta, menas, meditacijos, muzika.

VANDENIS. Regis, jausitės kiek nesaugūs materialine, pinigine prasme arba įtampą kels nusimatantys atsiskaitymai, egzaminai. Jums palengvės, jei šiek tiek pabendrausite su gerais draugais.

ŽUVYS. Tikriausiai šiandien dėl visko jaudinsitės, nerimausite. Venkite nedraugiškos kritikos, nemalonių prisiminimų. Kažkas gali kainuoti daugiau, nei planavote ar net susiderėjote iš anksto.



Geros dienos!

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder