Sekmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Sekmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

*************

Protingos mintys:

„Dievas duoda, kai randa tuščias rankas“ (Šv. Augustinas).

***************

Astrologinė prognozė balandžio 21-ajai, sekmadieniui

AVINAS. Jums labai norėsis kažko neįprasto per šias šventes arba apskritai kokio nors pokyčio gyvenime. Galbūt leisite sau paišlaidauti nepigiai pramogai, paskirti ypatingą pasimatymą ar nulėkti prie jūros, į netolimą užsienį ar kt.

JAUTIS. Su sutuoktiniu, partneriu galite tapti dar artimesni, jeigu šventes planuosite ir organizuosite kartu bei pasirinksite abipusiai patinkantį laisvalaikį. Vakaras žada aistrų, romantikos, arba bus itin gurmaniškas ir nepigus.

DVYNIAI. Regis, nuo pat ryto triūsite namuose ar staipysitės prieš veidrodį, galvodami apie laukiamus susitikimus, pramogas. Bus labai smagu ir gera, jeigu jūsų santykiai su artimaisiais, partneriu yra šilti.

VĖŽYS. Nuo pat ryto skrajosite lyg ant sparnų. Būsite nusiteikę dalintis gera nuotaika, meile, džiuginti kitus, vaišinti, žarstyti pagyras. Gerai prie jūsų jausis šalia esantieji, o ypač vaikai. Tačiau vakare pasijusite pavargę nuo šurmulio, pasiilgę privatumo.

LIŪTAS. Jums niekur nesinorės skubėti ir būsite linkę kasdieniškai leisti laiką namuose, nei kur nors ruošdamiesi, nei puošdamiesi. Visgi vakare tapsite net labai aktyvūs. Trokšite dėmesio, komplimentų, pramogų, meilės. Jei ieškosite, tai ir rasite.

MERGELĖ. Tikėtini susitikimai su giminaičiais, bendros iškylos su kaimynais ar draugais. Kur bevyktumėte, vakarą jau norėsis praleisti namuose, pasigaminti gurmanišką vakarienę ir jaukiai atsipalaiduoti.

SVARSTYKLĖS. Šiandien būsite gurmanai visomis prasmėmis. Džiugins gardus maistas, išdailinti margučiai, komfortas, žavės gražūs daiktai, bundanti gamta ir t.t. Rasite kuo pasimėgauti ir kuo pamaloninti kitus.

SKORPIONAS. Būsite gana emocionalūs, jautrūs ir labiau nei paprastai reaguosite į kitų žmonių nuotaikas, norus. Regis, bus ūpas tuos norus tenkinti, būti dosniems bei priimti kitų dosnumą, vaišingumą.

ŠAULYS. Regis, stokosite energijos, ūpo šventinei veiklai. Galbūt išvakarėse vartojote svaigalus, kiek negaluojate arba organizmas bando kompensuoti miego stygių. Tik vakarop tapsite žvalesni, nusiteikę flirtuoti, smaguriauti.

OŽIARAGIS. Jums nuo pat ryto reikės draugiškos kompanijos, kad ir ką ketinate veikti: ar margučius marginti, ar vykti į bažnyčią, ar gaminti pietus, ar aktyviai leisti laiką gamtoje. Tiek prisibendrausite, kad vakare norėsis tik tylos ir vienumos.

VANDENIS. Iki pat vakaro būsite rimtai nusiteikę. Regis, elgsitės taip, tarsi vykdytumėte nelengvą pareigą, kad ir ką darytumėte. Vakare jūsų laukia pasižmonėjimai. Bus romantiška, smagu.

ŽUVYS. Jūs arba esate toli nuo namų, kelionėje ar viešnagėje. Arba patys turite svečių iš užsienio. Bet kuriuo atveju, nenuobodžiausite ir patirsite įspūdžių, malonaus jaudulio. Bus ką veikti ir vakare.

Geros dienos!

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder