Sekmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Sekmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Astrologinė prognozė gruodžio 30-ajai, sekmadieniui

AVINAS. Jūsų akiratyje gali pasirodyti seniai užmiršti žmonės. Kartu su jų pasirodymu gali atsinaujinti kažkada išblėsę jausmai, troškimai. Nesakykite visko, ką galvojate, nes sukelsite nesveiką įtampą.

JAUTIS. Darykite tai, kas jums patiems malonu, o ne tai, ką primeta kiti. Darna su savimi šiandien svarbesnė už bet kokius kieno nors planus. Tikriausiai jus aplankys giminaitis ar senas gerbėjas, simpatija.

DVYNIAI. Tikėtini jums, artimiesiems ar visiems svarbūs įvykiai ir ta proga įdomūs susiėjimai, pokalbiai. Sudominusiam asmeniui spontaniškai galite paskirti pasimatymą. Galvosite apie vaikus ir jų perspektyvas.

VĖŽYS. Tikriausiai neįprasto dėmesio sulauks jūsų artimieji arba jūsų namai taps judresne vieta nei paprastai. Negalėsite juose užsidaryti, pasislėpti. Jausite vidinę įtampą dėl vieno neišspręsto klausimo, kuris gali daug ką nulemti.

LIŪTAS. Šiandien aktyviai seksite žiniasklaidos teikiamą informaciją, teks daug bendrauti telefonu, rašyti. Nusimato kontaktų su artimos aplinkos žmonėmis: šeimos nariais, kaimynais, giminaičiais.

MERGELĖ. Nusimato karštų jausmų, romantiško polėkio, bet taip pat gali būti ir intrigų, klastos, ašarų dėl neišsipildžiusių svajų. Namai teiks palaimą ir ramybę, jei pasistengsite išvengti barnių dėl pinigų, išlaidų.

SVARSTYKLĖS. Būsite emocionalūs, įtarūs. Jausitės geriau, jeigu jus sups harmoninga ir tvarkinga aplinka, jei galėsite pasilepinti, atsipalaiduoti. Nepagrįstais priekaištais nuo savęs galite atstumti jums neabejingą asmenį.

SKORPIONAS. Šiandien elgsitės keistokai ir gana neatsakingai. Aplinkiniai gali nesuprasti jūsų emocinių poreikių ir vengti bendravimo su jumis. Galbūt išaiškės kažkokia jūsų klasta. Saugokite sveikatą, kontroliuokite poelgius.

ŠAULYS. Kai kurie įvykiai gali priminti jau buvusius. Galbūt pavyks kiek padidinti savo įtaką, padidinti bendraminčių ratą. Jeigu elgsitės apdairiai, galite pasiekti laimėjimą.

OŽIARAGIS. Nusimato daugiau nei paprastai savaitgalio dieną darbo reikalų, kontaktų su solidžiais veikėjais. Viskas praeis neblogai, jei turėsite pakankamai pakantumo ir kantrybės. Antraip bus labai lengva įžeisti, nuvilti kitus žmones.

VANDENIS. Regis, apsilankysite turiningame renginyje, kur nors išvažiuosite ar priimsite svečius iš toli. Galbūt sudominsite neeilinį žmogų. Vis dėlto yra pavojus prarasti realybės pojūtį ir persistengti, patirti nuostolių.

ŽUVYS. Regis, ruošitės gyvenimo permainai ar kažkokiai naujovei. Atrodo, nebus lengva įtikinti antrąją pusę ar kitus aplinkinius, kad tai rimta ir svarbu. Galite mėginti pasiskolinti pinigų, reikalingą daiktą.

Geros dienos!

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder