Sekmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Sekmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Astrologinė prognozė lapkričio 18-ajai, sekmadieniui:

AVINAS. Mąstysite apie permainas, svajosite, fantazuosite. Kartu atidžiai klausysite, stebėsite, ką kalba aplinkiniai. Regis, būsite nusiteikę kūrybai, meilei.

JAUTIS. Dieną būsite aktyvūs, nusiteikę bendrauti. Vis dėlto neprisiplanuokite šurmulingų renginių, kolektyvinių susibūrimų šiam vakarui, nes veikiausiai prarasite norą kur nors eiti, stigs energijos.

DVYNIAI. Šis rytas neatrodys malonus. Jausite įtampą dėl nepatenkintų, bambančių žmonių ar pan. Tačiau apskritai visa diena turėtų būti įdomi, šurmulinga. Nuotaiką kels draugai, bendraminčiai.

VĖŽYS. Tai turėtų būti nebloga diena, nors trikdžių pasitaikys. Galbūt jums teks demonstruoti savo kompetenciją, dalyvauti konferencijoje, mokymuose ar kitokiame renginyje. Galite gauti žinią, kuri jus sujaudins.

LIŪTAS. Neatsisakykite vykti į siūlomą renginį, pasimatymą. Labiau pasikliaukite gyvenimo teikiamomis galimybėmis. Jums turėtų pavykti pasukti norima linkme, net jei pasitaikys smulkių kliūčių ar sustojimų.

MERGELĖ. Gaivinkite nutrūkusius ryšius, kreipkitės į draugus, giminaičius, jeigu jie gali būtų kuo nors naudingi. Tik kontroliuokite savo elgesį ir žodžius, kad jiems nesukeltumėte neigiamų emocijų.

SVARSTYKLĖS. Jausite poreikį bendrauti, aiškintis santykius. Atskleidus savo lūkesčius, jums turėtų palengvėti net tuo atveju, jeigu partneris ar kitas suinteresuotas asmuo turės kitokią nuomonę bei planus.

SKORPIONAS. Būsite nusiteikę kalbėti apie darbą, ūkinius reikalus. Galite susitikti su asmeniu, iš kurio tikitės pagalbos. Saugokite sveikatą, nes būsite neatsparūs ūmioms infekcijoms. Labiau prižiūrėkite vaikus.

ŠAULYS. Palanki diena buvimui su šeima bei pramogoms, užsiėmimams su vaikais, jų lavinimui. Tik reikėtų pasisaugoti sportinių ir kitokių traumų bei nesivelti į konfliktus. Saugokitės ir ugnies.

OŽIARAGIS. Šios dienos susitikimai, susitarimai bus ir smagūs, ir naudingi. Atsakykite į gautus laiškus, žinutes, paieškokite reikalingos informacijos. Atsargiai kelyje bei su technika.

VANDENIS. Informatyvi diena. Iš draugų, giminių tikriausiai sulauksite pasiūlymų, pakvietimų ar naujienų, kokių nesitikėjote. Galite tartis ir derėtis dėl norimo pirkinio, nuomos sąlygų ir pan. Atsargiai kelyje.

ŽUVYS. Šiandien jums rūpės įvairūs pirkiniai, noriai dairysitės po vitrinas. Jeigu liksite namuose, mielai triūsite virtuvėje, buityje. Tačiau jums gali pakišti koją per didelis impulsyvumas, neatsargumas. Saugokitės traumų.

Geros dienos!

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder