Sekmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Sekmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Astrologinė prognozė liepos 15-ajai, sekmadieniui:

AVINAS. Gerai jausis tie iš jūsų, kuriems netrūksta meilės ir šilumos širdyje. Ja norėsis pasidalinti, tai bus mielai daroma, ir nuo to energijos nė kiek nesumažės. Gali atsinaujinti jums svarbus draugystės ar partnerystės, giminystės ryšys.

JAUTIS. Noriai bendrausite su šeimos nariais, nuotaikingai leisite laiką. Pravartu išvykti į gamtą, susiorganizuoti kokią iškylą ar nedidelę talką, jei reikia, pasidarbuoti sode, ūkyje. Galite tikėtis smagaus vakaro.

DVYNIAI. Šiandien raskite širdžiai malonų užsiėmimą. Galbūt vertėtų pasivaikščioti po parduotuves arba su senu bičiuliu ar artimu žmogumi trumpam užsukti į jaukią kavinukę.

VĖŽYS. Diena žada žavių akimirkų. Jums pavyks sužavėti, pritraukti net tuos, kurie pastaruoju metu jums atrodė visiškai abejingi. Gerų įspūdžių suteiks netolima kelionė, ekskursija, geras pirkinys arba svečias.

LIŪTAS. Būsite jautrūs, veikiami nuotaikų kaitos bei kitų įtakos. Kur vėjas pūstels, ten ir palinksite. Reikėtų daugiau savikontrolės. Jeigu norėsis įsigyti pirkinių savo būstui, ūkiui, dėl jų derėtų pasitarti su artimaisiais.

MERGELĖ. Šiandien būsite ne tokie aktyvūs kaip kiti. Netrauks pramogos, šurmulingi pasilinksminimai. Turbūt norėsis sėdėti namuose ar kur nors kitur netrukdomiems ilsėtis. Galbūt tyliai svajosite apie meilės romantiką.

SVARSTYKLĖS. Beveik visą dieną pageidausite draugijos, šurmulio. Tačiau vakare jau kur kas mieliau rinksitės asmeninę erdvę be pašalinių žmonių. Pasižymėsite padidėjusiu jautrumu, viską imsite į širdį.

SKORPIONAS. Galbūt jums šiandien reikia dirbti, o gal tiesiog įtemptai galvosite apie darbą ar politiką. Vakare numatomas kultūrinis renginys arba pasibuvimas su draugais.

ŠAULYS. Būsite neblogai nusiteikę, jeigu esate kelionėje, kur nors toli nuo namų, tarptautiniame renginyje ir pan. Kitu atveju apie tai svajosite ir planuosite. Regis, bus progų pabendrauti su įtakingais asmenimis arba užsieniečiais.

OŽIARAGIS. Galite gauti intriguojamą žinią, užmegzti pažintį. Tikriausiai mėginsite palenkti savo pusėn asmenį, kuriam esate neabejingi. Neperlenkite lazdos, kontroliuokite savo jausmus bei polėkius.

VANDENIS. Šiandien jausitės laimingesni, jeigu turite mylimą partnerį ir galite kartu leisti laiką. Vienatvė bus sunkiai pakeliama. Galbūt sutiksite asmenį, kuris darys jums neįprastą poveikį.

ŽUVYS. Būsite jautrūs, kamuojami abejonių, tačiau be galo trokšite dėmesio, meilės, aistros. Tikriausiai sulauksite įdomių pasiūlymų dėl laisvalaikio praleidimo, kils naujų meilės vilčių.

Geros dienos!

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder