Savaitės horoskopas (birželio 17–23 d.)

Savaitės horoskopas (birželio 17–23 d.)

Savaitė iki vasaros saulėgrįžos bus nerami, kupina neplanuotų rūpesčių ir darbų. Teks suktis kaip voverei rate, todėl padaugės konfliktų bendraujant su kitais žmonėmis. Būkite atidūs!

AVINAS

(03 21–04 20)

Žvaigždės numato neplanuotų išlaidų, todėl gali tekti labiau susiveržti diržus. Nors pinigų taupymas tikrai nėra didžiausia jūsų stiprybė, galite nustebti, kad atsisakius nebūtinų pirkinių ar kitų išlaidų nieko blogo nenutinka. Žvaigždės pataria nekelti sau pernelyg didelių reikalavimų – link tikslo judėkite mažais žingsneliais, ir nė nepastebėsite, kaip greitai pavyks įgyvendinti savo sumanymus. Nesigraužkite, jei ne viskas eisis pagal planą: anksčiau ar vėliau jūsų pastangos tikrai atsipirks.

JAUTIS

(04 21–05 20)

Žvaigždės pataria būti atsargesniems bendraujant su kitais žmonėmis. Ne visi sutiktieji bus geranoriškai nusiteikę, todėl pasistenkite apie save atskleisti kiek įmanoma mažiau detalių. Nors būsite nusiteikę optimistiškai ir norėsite kuo daugiau bendrauti, prisiminkite, kad atsargumas gėdos nedaro, todėl naujus pažįstamus vertinkite itin atidžiai. Nesusiviliokite pernelyg gerai atrodančiais pasiūlymais – vėliau gali paaiškėti, kad tai tebuvo apgaulė.

DVYNIAI

(05 21–06 21)

Jūsų optimizmas bus tiesiog užkrečiantis. Nors visai neseniai teko išgyventi gana įtemptą laikotarpį, panašu, kad visos negandos liko užmarštyje. Žvaigždės jums žada naujų malonių patirčių bei naudingų pažinčių, todėl būkite atidūs ir nepražiopsokite puikių galimybių. Darbinėje veikloje jokių permainų nenumatoma, tačiau jei planuojate keisti darbą, dabar tai daryti itin palanku.

VĖŽYS

(06 22–07 22)

Jums bus sunku susigaudyti savo noruose, todėl būsite blaškomi į visas puses. Žvaigždės pataria šiuo laikotarpiu nepriimti svarbių sprendimų ir pirmiausia išsiaiškinti, ko iš tiesų trokštate. Labai greitai gali tekti ryžtis itin dideliems pokyčiams, tačiau kol kas nereikėtų skubėti ir nesielgti pernelyg spontaniškai. Kol kas geriausia tiesiog plaukti pasroviui ir įsigilinti į savo poreikius.

LIŪTAS

(07 23–08 23)

Raskite laiko poilsiui. Šiuo laikotarpiu tikrai negalėsite pasigirti pakankamai dideliu darbingumu, tad plėšytis taip pat neverta. Jei bent šiek tiek laiko skirsite poilsiui, į darbus galėsite grįžti su visiškai nauja jėga, taigi, galėsite tiesiog kalnus nuversti. Vis dėlto, jei kam nors prireiktų jūsų pagalbos, neatsisakykite padėti, nes už tai žvaigždės jums dosniai atlygins.

MERGELĖ

(08 24–09 23)

Pirmiausia – šeima. Darbe įvairių rūpesčių bus tikrai nemažai, tačiau dabar žvaigždės pataria daugiau laiko skirti savo artimiesiems. Jei jau seniai leidote laiką drauge, dabar tikrai palankus metas tai ištaisyti. Palanku planuoti išvykas, užsiimti tam tikra bendra veikla, pradėti kartu sportuoti ir t. t. Stenkitės, kad darbiniai rūpesčiai neužgožtų jūsų asmeninio gyvenimo, kad jūsų artimieji nepasijustų apleisti. Pats laikas susirūpinti savo sveikata: jei susidursite su bent menkiausiais negalavimais, nedvejodami kreipkitės į gydytoją.

SVARSTYKLĖS

(09 24–10 23)

Turėsite daugybę saviraiškos galimybių, todėl tai tikrai džiugins. Kurį laiką jautėtės neįvertinti ar net išnaudojami, tačiau dabar tai galėsite visiškai pamiršti. Būsite labai kūrybingi, todėl didelė tikimybė, kad kils idėjų užsiimti nauja veikla arba tiesiog rasite būdų, kaip užbaigti seniau pradėtus darbus. Žvaigždės jums tikrai palankios, todėl būkite ryžtingi ir nebijokite šiek tiek surizikuoti.

SKORPIONAS

(10 24–11 22)

Atrodys, kad žlunga visi jūsų planai, tačiau dėl to nuogąstauti tikrai neverta. Žvaigždės kartais mėgsta šiek tiek papokštauti, tačiau vėliau už tai tikrai dosniai atsilygina. Nesistenkite pakeisti to, kas nėra jūsų valioje, ir labai greitai galėsite džiaugtis, kad visos problemos išsisprendė tarsi savaime. Šiuo laikotarpiu nepalanku kurti ateities planus ar organizuoti būsimas išvykas – geriausia tai dar šiek tiek atidėti. Jei vis dar esate vieniši, žvaigždės jums žada malonias permainas: jei būsite apdairūs, galite sutikti sau skirtą žmogų.

ŠAULYS

(11 23–12 21)

Būsite pasiruošę tiesiog kalnus nuversti, tačiau žvaigždės pataria nepersistengti, nes priešingu atveju jūsų entuziazmas labai greitai perdegs. Kad taip nenutiktų, užsibrėžkite nedidelius tikslus, kuriuos galėsite įgyvendinti be jokių keblumų ar didelių pastangų. Kuo mažiau jėgų iššvaistysite, tuo greičiau galėsite pasiekti užsibrėžtą tikslą, taigi, būkite apdairūs ir skubėkite palengva. Namuose gali kilti nesutarimų dėl buitinių problemų, tačiau būkite pakantūs, ir kivirčai praeis be didesnių pasekmių.

OŽIARAGIS

(12 22–01 20)

Darbo tikrai netrūks, tačiau tai ne tik vargins, bet ir džiugins. Labai greitai numatomas finansinis pagerėjimas, todėl jūsų pastangos tikrai nenueis veltui. Vis dėlto atsiminkite, kad poilsis yra ne ką mažiau svarbus, todėl vieną kitą valandėlę tikrai galite skirti su darbu nesusijusiai veiklai. Šiuo laikotarpiu nerekomenduojama imtis naujos veiklos, nes galite paprasčiausiai nebespėti atlikti numatytų užduočių.

VANDENIS

(01 21–02 19)

Ramybės metas. Atrodys, kad viskas plaukia pasroviui ir nieko ypatingo nevyksta. Tai tikrai nėra blogai: galėsite rasti šiek tiek laiko mažyčiams malonumams, kuriuos per darbus buvote visiškai pamiršę. Jei planuojate atostogas, žvaigždės pataria rinktis ramų poilsį, kuris padės atgauti vidinę pusiausvyrą ir suteiks daugiau jėgų. Šiuo laikotarpiu rekomenduojama saugotis traumų – tai itin aktualu sportuojantiems.

ŽUVYS

(02 20–03 20)

Jūsų norai prasilenks su galimybėmis, tačiau tai – labai laikina. Leiskite sau šiek tiek pasvajoti, ir labai greitai tikrai rasite būdų, kaip pasiekti užsibrėžtus tikslus. Žvaigždės pataria neatidėlioti darbų, kuriuos galite atlikti tuojau pat, ir pasistengti atlikti darbus maksimaliai gerai. Taip pat numatoma įvairių netikėtumų, kurie gali kliudyti atlikti įprastus darbus, tačiau jūsų užsispyrimas ir noras viską atlikti tobulai tikrai leis įveikti net ir pačias didžiausias kliūtis. Jei susidursite su sunkumais, pagalvokite apie savo tikslą – būtent tai jums padės judėti į priekį.

Horoskopai.patarimupasaulis.lt

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder