Savaitės horoskopas 12-ai Zodiako ženklų (balandžio 22 – 28 d.)

Savaitės horoskopas 12-ai Zodiako ženklų (balandžio 22 – 28 d.)

Po švenčių dauguma Zodiako ženklų jausis atsipalaidavę ir apsnūdę. Jų darbingumas ir energingumas bus sumažėjęs.

Prireiks kelių dienų, kol gyvenimas sugrįš į įprastas vėžes.

AVINAS

(03 21–04 20)

Jūsų laukia susitikimai, kurie turės įtakos netolimai ateičiai. Nestokosite žavesio, todėl būsite apsupti žmonių. Jei dar nesate įsipareigoję, didelė tikimybė, kad būtent dabar sutiksite savo antrąją pusę.

Tam žvaigždės bus tikrai palankios, tačiau svarbu būti atidiems ir nepražiopsoti savo šansų. Palanku imtis įvairios naujos veiklos – pradėti darbai eisis net labai sklandžiai, o artimiausi žmonės prireikus jums tikrai galės pagelbėti.

JAUTIS

(04 21–05 20)

Jausitės labai energingi, todėl dabar tikrai palankus metas pabaigti seniai pradėtus darbus bei imtis naujų iššūkių. Atrodys, kad visi darbai einasi be didelių pastangų, tad tuo pasinaudoti bus iš tiesų palanku.

Netrūks ir tikrai malonių poilsio akimirkų – galbūt jūsų antroji pusė paruoš staigmeną, o galbūt sutiksite seniai matytą draugą. Imkitės įprastos veiklos, plaukite pasroviui, ir jums tikrai nusišypsos sėkmė.

DVYNIAI

(05 21–06 21)

Norėsite naujovių, todėl dairysitės papildomos veiklos ar pramogų. Netolimoje ateityje turėsite daugiau laisvo laiko nei esate pratę, todėl tikrai galite sau leisti užsiimti dar viena papildoma veikla. Žvaigždės pataria kuo daugiau laiko praleisti viešumoje, nes tai gali jums padovanoti nepamirštamų akimirkų. Taip pat galimas senų pažinčių atnaujinimas – tai jums bus į naudą.

VĖŽYS

(06 22–07 22)

Gali tekti apsiginkluoti kantrybe, nes ne viskas eisis taip sklandžiai kaip norėtumėte. Gali būti, kad įprastų darbų atlikimas truks ilgiau nei esate pratę, ar dėl nuo jūsų nepriklausančių priežasčių negalėsite atlikti numatytų užduočių. Vis dėlto, pernelyg nerimauti tikrai nereikėtų – kartais tam tikri trukdžiai padeda pasirinkti tinkamiausią kryptį.

LIŪTAS

(07 23–08 23)

Pagaliau jus aplankys sėkmė: ilgą laiką atrodė, kad jūsų pastangos neatneša pageidaujamų rezultatų, tačiau dabar viskas pasikeis. Vis dėlto, žvaigždės pataria neužmigti ant laurų, ir toliau siekti sėkmės, nes anksčiau ar vėliau už tai bus atlyginta. Šiuo metu galite daugiau laiko skirti poilsiui, tačiau taip pat apgalvokite ir tai, kokių veiksmų imsitės netolimoje ateityje.

MERGELĖ

(08 24–09 23)

Kurį laiką itin daug dėmesio skyrėte smulkmenoms, tačiau dabar pats tinkamiausias metas imtis didelių darbų. Žvaigždės pataria neatidėlioti svarbių susitikimų, planuoti netolimos ateities darbus. Nors atrodys, kad darbų, kuriuos reikia atlikti, yra tiesiog begalė, tačiau nepamirškite skirti laiko poilsiui bei bendrai veiklai su savo artimiausiais žmonėmis.

SVARSTYKLĖS

(09 24–10 23)

Žvaigždės jums žada itin dideles galimybes, kuriomis pasinaudoti turėsite tikrai nemažai progų. Artimiausiu metu jūsų laukia dideli pokyčiai, tačiau baimintis tikrai nereikėtų, – jie bus tik į naudą. Atrodys, kad jums sekasi visos veiklos, kuriomis tik nusprendžiate užsiimti, tačiau nenustebkite, kad teks susidurti su aplinkinių žmonių pavydu. Na, bet kitų žmonių pavydas juk tik dar kartą įrodo, kad jums puikiai sekasi, tiesa?

SKORPIONAS

(10 24–11 22)

Būsite labai kūrybingi, todėl galite rasti būdų, kaip išspręsti ilgą laiką kankinusias problemas. Nesibaiminkite, jei kasdienybėje nepavyks išvengti klaidų – jos bus nesunkiai ištaisomos.

Žvaigždės pataria nesivelti į konfliktus su draugais ar kolegomis, jei kiltų ginčų, pasistenkite laikytis nuošaly. Palankus metas susitaikyti su artimaisiais, atleisti už praeities klaidas. Siekite taikos, ir už tai jums tikrai bus atlyginta.

ŠAULYS

(11 23–12 21)

Gali atrodyti, kad visko per daug susikaupė, todėl nepradėkite naujų darbų. Žvaigždės pataria atsitraukti nuo tų darbų, kurių ilgą laiką nepavyksta pabaigti, ir šiek tiek laiko skirti kitai veiklai arba poilsiui. Palanku planuoti netolimos ateities keliones, nes tai jums padės pabėgti nuo kasdienės rutinos ir įgyti daugiau optimizmo. Jei atrodys, kad viskas vyksta ne pagal planą, paprasčiausiai šiek tiek atsikvėpkite – gali būti, kad viskas į savas vėžes grįš savaime.

OŽIARAGIS

(12 22–01 20)

Kad ir kaip norėtumėte išvengti permainų, to padaryti nepavyks. Vis dėlto, nerimauti tikrai nėra reikalo – pokyčiai jums bus tik į naudą.

Šiuo laikotarpiu žvaigždės pataria kuo mažiau planuoti, nes didelė tikimybė, kad planų įgyvendinti nepavyks. Plaukite pasroviui, ir negalvokite, ką jums atneš rytojus: gali būti, kad iškilus tam tikriems sunkumams susidursite su tikrai maloniais netikėtumais, o tuomet, jei nebijosite elgtis spontaniškai, žvaigždės jus gali dosniai apdovanoti.

VANDENIS

(01 21–02 19)

Žvaigždės pataria kuo daugiau laiko praleisti tarp žmonių – tai yra itin aktualu vienišiams. Gali būti, kad jums nusišypsos laimė, ir užmegsite tikrai malonią pažintį, kuri gali peraugti į stiprią meilę. Jei esate įsipareigoję, pasistenkite nustebinti savo antrąją pusę: suplanuokite trumpą išvyką ar įteikite nedidelę dovanėlę. Darbinėje veikloje jokių pokyčių nenusimato, jei planuojate keisti darbą ar prašyti paaukštinimo, tą geriausia atidėti netolimai ateičiai.

ŽUVYS

(02 20–03 20)

Pasistenkite per daug neatitrūkti nuo realybės, nes jūsų lūkesčiai gali subliūkšti tarsi muilo burbulai. Neplanuokite tolimos ateities, nes net ir tobulas planas gali būti ne taip lengvai įgyvendinamas kaip atrodė iš pradžių. Šiuo laikotarpiu žvaigždės pataria pasinerti į kasdienę veiklą ir susitelkti į atliekamus darbus – gali būti, kad skrajosite padebesiais, todėl pridarysite klaidų. Pasistenkite, kad taip nenutiktų.

Horoskopai.patarimupasaulis.lt

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder