Savaitės citatos (kovo 28- balandžio 3 dienos)

Savaitės citatos (kovo 28- balandžio 3 dienos)

„Respublika“ skelbia populiariausias praėjusios savaitės politikos ir visuomenės veikėjų citatas:

„Neadekvačių sprendimų kol kas nėra, kryptis yra teisinga, ekonomika bus „kūrenama“ pinigais, nes kitaip sustotų“, -profesorius Povilas GYLYS didesnių priekaištų Vyriausybės ekonominei politikai neturi.

„Turime sukaupę rezervų, Lietuvos finansinė reputacija yra aukščiausia per visą šalies istoriją“, - finansų ministrą Vilių ŠAPOKĄ sunku būtų apkaltinti optimizmo stoka.
 
„Jis labiau primena kitą gyvūną, kuris tik moka prieštarauti, neigti, neleisti, neduoti“ ,- ar nuostabu,  kad kadenciją baigusi prezidentė Dalia GRYBAUSKAITĖ, smerkdavusi patyčias, šitaip  kalba apie sveikatos apsaugos ministrą Aurelijų Verygą?

„Labai gali būti, kad Dievas mus įspėja, jog prieš šv.Velykas dauguma Gavėnios nešvenčiame“,- Ruklos Šventosios Dvasios bažnyčios klebonas, egzorcistas  Arnoldas VALKAUSKAS neatmeta ir tokios koronaviruso kilmės versijos.

„Ar taip gerai gyvename,  kad reikia dar papildomo streso dėl vasaros laiko?“, -koronaviruso pandemija, psichologo Gedimino NAVAIČIO akimis, patogus laikas nustoti sukinėti laikrodžius.

„Gydytojai gelbės ligonius ir liks tik duobkasiai. Čia dienų klausimas“, - geriau jau Lietuvos medikų sąjūdžio atstovės Jurgitos SEJONIENĖS pranašystės nesipildytų...

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder