Šaltinis: Kate Middleton ir princas Viljamas laukiasi berniuko

Šaltinis: Kate Middleton ir princas Viljamas laukiasi berniuko

Ne paslaptis, kad britų princas Viljamas greitai taps tėvu. Likus vos keliems mėnesiams, kol Kembridžo hercogienė Keit Midlton (Kate Middleton) pagimdys būsimą sosto paveldėtoją, pasklido naujos kalbos apie kūdikio lytį.

Nors teigta, kad 31 metų Middleton netyčia išsidavė besilaukianti mergaitės, dabar gandų malūnas sukasi priešingon pusėn - princas Viljamas gali tapti savo miniatiūrinės kopijos tėvu.

Gali būti, kad egzistuoja karališki įrodymai: pasak britų bulvarinio žurnalo "Sunday People", princas Haris galbūt prasitarė artimiems draugams, kad karališkoji pora laukiasi berniuko.

Šaltinis teigė žurnalui: "Haris visiems pasakoja, kad "Vilis ir Keitė" laukiasi berniuko, koks jis yra patenkintas, kad galbūt turės mažą sūnėną. Jis sakė, kad visa šeima dėl to susijaudinusi. Matyt Keitė visuomet norėjo berniuko. Dabar jie daug galvoja apie kūdikių vardus ir mano, kad viskas gerai".

Tačiau kitas šaltinis prieštarauja tokiems tvirtinimams ir teigia, kad karališkoji pora niekam nieko neprasitarė. Šaltinis komentavo "Sunday People": “Nors sklando daug spėlionių, šiuo metu neįmanoma jų patvirtinti. Keit ir Viljamas labai mėgaujasi gandais, tačiau jie pasiryžę neprasitarti".

Vertė Linas LUKOŠEVIČIUS

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder