Rusų oligarchas pareikalavo 100 milijonų dolerių už blogai nudažytą jachtą

Rusų oligarchas pareikalavo 100 milijonų dolerių už blogai nudažytą jachtą

Rusų oligarchas Andrejus Melničenka padavė į teismą kompaniją "Dulux”, kuri blogai nudažę jo jachtą. Dėl to turtuolis buvo priverstas pusantrų metų plaukioti kitu iškyloms skirtu laivu, praneša leidinys "Vesti”, remdamasis "The Daily Mail”.

Patirtą žalą A. Melničenka įvertino 100 milijonų dolerių.

Kompanija "Dulux” gamina dažus, taip pat teikia jachtų ir kitų transporto priemonių "atnaujinimo” paslaugas. Pasak A. Melničenkos, bendrovė taip nekokybiškai atliko užsakymą, kad jis turėjo išsinuomoti kitą jachtą. Jo asmeninio laivo išlaikymas kasmet atsieina 12 milijonų svarų. Dabar oligarchas reikalauja iš "Dulux” atstovų 100 milijonų dolerių.

Turtuolio jachta vadinasi "A” - žmonos Aleksandros garbei. Laivą projektavo dizaineris Filipas Starkas (Philippe Starck). Jachtoje yra visa, ko reikia - nuo šokių salės su stiklinėmis lubomis iki specialios spynos šeimininkų miegamojo duryse. Ji reaguoja tik į A. Melničenkos ir jo žmonos pirštų atspaudus.

Kažin, ar antros jachtos nuoma skaudžiai atsiliepė A. Melničenkos finansams. 2007 metais jis paklojo milijoną svarų sterlingų Dženifer Lopes (Jennifer Lopez) už pasirodymą jo namuose surengtame vakarėlyje.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder