Rusijos televizija siūlo darbą Džeremiui Klarksonui

Rusijos televizija siūlo darbą Džeremiui Klarksonui

Rusijos gynybos ministerijai priklausanti televizijos stotis pateikė darbo pasiūlymą buvusiam britų laidos "Aukščiausia pavara" (Top Gear) vedėjui Džeremiui Klarksonui (Jeremy Clarkson), skelbia AP.

BBC trečiadienį pranešė neatnaujinsianti sutarties su Dž. Klarksonu po to, kai šis nemenkai susikibo su prodiuseriu, jį išplūdo ir panaudojo fizinį smurtą. Tokį skandalą televizijos žvaigždė sukėlė, kai negavo karšto valgio po dieną trukusio filmavimo.

Rusijos televizijos kanalo "Zvezda" atstovai vėlai ketvirtadienį savo tinklalapyje paviešino Dž. Klarksonui skirtą laišką. Jame televizijos atstovai kviečia garsųjį vedėją balandį atvykti į Maskvą ir aptarti laidos apie automobilius kūrimą Rusijoje.

"Zvezda" taip pat citavo Dž. Klarksono atstovą, nurodžiusį, kad pasiūlymas jo klientui perduotas, ir jis šiuo metu svarsto, ar jį priimti.

"Aukščiausia pavara" pateko į Gineso rekordų knygą kaip pramoginė laida, surinkusi didžiausią auditoriją. Ji transliuojama 214 pasaulio šalių ir turi 350 mln. žiūrovų auditoriją.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder