Rusija: praeityje garsus krepšininkas Denis Rodmanas neįsileistas į aukštosios mokyklos pastatą

Rusija: praeityje garsus krepšininkas Denis Rodmanas neįsileistas į aukštosios mokyklos pastatą

Paeityje garsus JAV krepšininkas Denis Rodmanas (Dennis Rodman) neįsileistas į Rusijos valstybinio kūno kultūros universiteto (RVKKU) pastatą, kur jis ketino surengti meistriškumo pamoką.

D. Rodmanas atvažiavo, įėjo į pastatą, bet netrukus iš ten buvo išvestas. Pabendravęs su jo gatvėje laukusiais studentais ir padalijęs autografų, jis sėdo į automobilį ir išvažiavo.

Kaip teigia 53 metų D. Rodmano vizito į Maskvą organizatoriai, penkiskart NBA čempiono meistriškumo pamoka buvo suderinta iš anksto ir dar ketvirtadienį susitarimas galiojo. Bet penktadienį RVKKU neleido D. Rodmanui surengti studentams meistriškumo pamokos ir pažadėjo, kad oficialios neigiamo atsakymo priežastys bus paskelbtos vėliau.

Kaip paaiškino žurnalistams RVKKU atstovai, aukštoji mokykla gavo D. Rodmano paraišką dėl renginio, bet nedavė sutikimo todėl, kad ji buvo pateikta pernelyg vėlai.

D. Rodmanas rungtyniavo NBA iki 2000 metų. Jis yra atstovavęs "Detroit Pistons", "San Antonio Spurs", "Chicago Bulls", "Los Angeles Lakers", "Dallas Mavericks" klubams. Krepšininko karjerą jis baigė 2006 metais. D. Rodmanas yra NBA rekordininkas pagal atkovotų kamuolių skaičių. Jis du kartus buvo pripažintas geriausiai besiginančiu lygos žaidėju. D. Rodmanas garsėja savo skandalingu elgesiu, polinkiu į ekstravagantiškus drabužius ir tatuiruotes.

D. Rodmanas jau keturis kartus lankėsi Šiaurės Korėjoje, o jos lyderį Kim Čen Uną (Kim Jong-un) yra pavadinęs savo draugu.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder