Rusas pensininkas išgyveno vožęs meškai į snukį

Rusas pensininkas išgyveno vožęs meškai į snukį

80-metis Elbruso kaimo Kabardino Balkarijoje (Rusija) gyventojas liko gyvas po kovos su milžiniška meška, pranešė naujienų agentūra ITAR-TASS.

Mešką Jusufas Alčagirovas sutiko Irik-Čat vietovėje ganydamas avis. Meška veikiausiai atėjo avietyną uogų.

„Nelabai buvo kur man dėtis: atgal bėgsiu – vis vien pasivys, - pasakojo J. Alčagirovas žurnalistams. - Rankose laikiau striukę, žvėriui per snukį liuobiau ir užsimojau peiliu, meška čiupo už rankos, tačiau aš kažkaip ištrūkau“.

Vėliau jis čiupo žvėrį už žandikaulio, kad šis neįkastų jam į veidą. Nugriuvęs bandė gintis kojomis. Kažkuriuo momentu vyras įsigudrino dar sykį vožti savo priešininkei į snukį. Tuomet meška įsiuto ir numetė jį nuo skardžio.

Pensininkas ne tik išgyveno, bet ir sugebėjo nušliaužti iki tako, vedančio prie mineralinio vandens šaltinio. Ten jį, gulintį be sąmonės, surado kaimynas. Ligoninėje nukentėjusiam diagnozuoti keturių šonkaulių lūžiai, gilios žaizdos nuo įkandimų ir hematomos. „Lengvai atsipirkau. Jeigu būčiau išsigandęs, meška būtų akimirksniu sudraskiusi", - sakė J. Alčagirovas.

Medžioti vyrą užpuolusios meškos nesiruošiama. „Žvėris, manoma, buvo sotus ir tiesiog žaidė su Jusufu kaip katė su pele. Kitu atveju pabaiga būtų žymiai  liūdnesnė", - įsitikinę vietos gyventojai.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder