Princui Hariui aborigenai aprodė atogrąžų mišką

Princui Hariui aborigenai aprodė atogrąžų mišką

Tradicine aborigenų ceremonija Australijos Freizerio saloje pasitiktas princas Harry'is. Butchulla aborigenų genties atstovai pirmadienį karališkajam svečiui sušoko šokį ir aprodė jam kvapą gniaužiančią į UNESCO pasaulio kultūros paveldo sąrašą įtrauktos salos gamtą. Princas ir Freizerio saloje pasinaudojo proga basomis pavaikščioti po balto smėlio paplūdimį. Jo kūdikio besilaukianti žmona Meghan tuo metu ilsėjosi.

Freizerio sala yra didžiausia pasaulyje smėlio sala. Salos atogrąžų miškas įtrauktas į karalienės miškų apsaugos Britanijos tautų sandraugoje programą. Princas Harry'is per aborigenų ceremonija atidengė tai patvirtinančia lentelę.

Hervei Bėjaus mieste vėliau princas susitiks su dviem sanitarais, kurie išpildė mirštančios moters paskutinį norą ir nuvežė ją prie jūros. Nuotrauka su moterimi ant neštuvų pernai apskriejo pasaulį.

Princas Harry'is ir jo žmona Meghan jau savaitę keliauja po Australiją. Jie drauge atskrido į Kvinslendo valstiją, kur yra Freizerio sala, tačiau į salą vyko atskirai. Harry'is į salą nuplaukė laiveliu, o hercogienė kitu laivu pasuko į privačią rezidenciją.

Kensingtono rūmai sekmadienį pranešė, kad Meghan kelionėje daugiau ilsėsis. Harry'is ir jo žmona po „įtemptos programos“ Australijoje nusprendė per ateinančias pusantros savaitės „šiek tiek apriboti“ hercogienės susitikimus. Pora dar lankysis Fidžyje, Tongoje ir Naujojoje Zelandijoje.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder