Po 50 valandų prie televizoriaus rekordininkas išskubėjo miegoti

Po 50 valandų prie televizoriaus rekordininkas išskubėjo miegoti

Praėjusį penktadienį, lapkričio 21-ąją, švenčiant Pasaulinę televizijos dieną, trys drąsuoliai ryžosi nemenkam išbandymui - 50 valandų praleisti prie televizoriaus ekrano. Tokio rekordo siekimą suorganizavo TV3 televizija. Sekmadienį ištverme ir kantrybe galėjo pasidžiaugti tik vienas - 27 metų vilnietis Eugenijus Šatas.

Siekti rekordo panoro šimtai drąsuolių, visi jie registravosi TV3 svetainėje. Tačiau burtų keliu buvo išrinkti tik trys - Emilis Dubovičius (23 metų vilnietis), Eugenijus Šatas (27 metų vilnietis) ir vienas iš vaikinų muzikos grupės "Rollikai" narių - Naglis Bierancas, Mantvydas Sabaitis ar Jurijus Veklenka. Trijulė metė burtus, kuris iš jų taps trečiuoju televizijos žiūrėjimo rekordo siekimo dalyviu. Atsakymas paaiškėjo paskutinę akimirką. Dalyviu tapo Jurijus.

Siekdami rekordo vaikinai žiūrėjo specialią TV3 televizijos programą. Visą procesą sekė rekordus Lietuvoje fiksuojanti agentūra "Factum". Vaikinai kas valandą turėjo po 5 min. pertraukėles, kurias galėjo išnaudoti iš karto ar sutaupyti ir panaudoti ilgesniam poilsiui. Žiūrėdami televizorių jie negalėjo kalbėtis telefonu ar snausti.

50 valandų prie televizoriaus ištvėręs E.Šatas sakė, kad po tokios "pramogos" nori kuo greičiau keliauti namo ir išsimiegoti. Tiesa, jo  laukė maloni staigmena. Nugalėtoją pasveikino ir diplomą įteikė žaviosios grupės "Kitokios" atlikėjos Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva.

Tiesa, E.Šatui pagerinti pasaulinio televizoriaus žiūrėjimo rekordo nepavyko. Jis buvo pasiektas šių metų gegužę Švedijoje. Erikas Petersonas (Erik Pettersson) televizorių sugebėjo žiūrėti 90 valandų ir šitaip patekti į Gineso rekordų knygą.

Parengta pagal priedą „Laisvalaikis“

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder