Pirmadienio horoskopas 12-kai zodiako ženklų

Pirmadienio horoskopas 12-kai zodiako ženklų

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 06.36, leidžiasi 19.57. Dienos ilgumas – 13.21.

Šiandien – septintoji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Mergelės ženkle.

**************

Protingos mintys:

„Pats juokingiausias noras – patikti visiems“ (J. V. Gėtė).

**************

Astrologinė prognozė rugsėjo 7-ajai, pirmadieniui

AVINAS. Regis, pajudės reikalai, susiję su nuosavybe, komfortu, statybomis. Galbūt pavyks ką nors pelningai parduoti, išnuomoti ar įsigyti. Pagerėjimą ir pagyvėjimą pajusite meilės reikaluose.

JAUTIS. Šiandien turėtų atsigauti ir kūnas, ir siela. Seksis intelektinė veikla, lengvai rasite bendrą kalbą su aplinkiniais, o jie pastebės ir įvertins jūsų privalumus. Trauks neįprasti užsiėmimai, nuotykiai.

DVYNIAI. Šiandieną klausykitės intuicijos balso, ir diena bus sėkminga. Galbūt sužinosite tai, kas ilgai buvo nuo jūsų slepiama. Galite pademonstruoti empatiją, altruizmą arba patirti ypatingų išgyvenimų, susijusių su meile, menais, mistika.

VĖŽYS. Ši diena palanki kolektyviniams aptarimams, susibūrimams. Išdrįskite pateikti savo naujas idėjas, sumanymus. Tikėtinas spontaniškas poelgis, susitikimas, kuris paveiks jūsų ateitį.

LIŪTAS. Dalyvavimas viešuose renginiuose atneš naudos, patyrimo, pažinčių. Dominanti veikla, išsikeltas tikslas teiks sparnus. Galite sutikti žmogų, su kuriuo kartu dirbote. Vakaras palankus ir meilės pasimatymui.

MERGELĖ. Diena bus sėkminga. Įvairiais būdais veršitės iš užburto kasdienybės rato. Regis, domėsitės įvairiais abstrakčiais arba su užsieniu, mokslu, kelionėmis susijusiais dalykais. Tai, ką sužinosite, išties pravers.

SVARSTYKLĖS. Būsite įžvalgūs ir nuovokūs. Nuobodžiauti jums neleis ir pažįstami, ir nepažįstami žmonės. Turbūt kažkas sugrąžins skolą, suteiks kreditą, arba jūs patys pagaliau nusimesite skolos naštą.

SKORPIONAS. Šiandien iš kažkur atsiras daug entuziazmo, žaismingumo. Tikėtina, kad sutiksite žmogų, su kuriuo užsimegs asmeniniai ar dalykiniai ryšiai. Galbūt pasireikšite kūrybiniame ar kitokiame konkurse.

ŠAULYS. Gali būti, kad nutarsite keisti įvaizdį arba gyvenimo būdą, darbovietę. Gera diena pradėti naują veiklą. Seksis demonstruoti kūrybiškumą, stebinti aplinkinius originaliais sumanymais ir patarimais.

OŽIARAGIS. Tikriausiai ši diena pasižymės harmonija, pusiausvyra ir teisingumu. Patirsite ryškių įspūdžių, jeigu vejatės savo svajonių žvaigždę. Bet kuriuo atveju gebėsite sugalvoti kuo užsiimti, kad būtų įdomu ir prasminga.

VANDENIS. Šiandieną gerai seksis, jeigu pasitikėsite savo jėgomis, išmanymu ir patrauklumu. Tačiau jei nebūsite pakankamai pareigingi, neišvengsite priekaištų. Pravartu aiškintis klausimus, susijusius su kreditavimu, nuoma.

ŽUVYS. Ši diena pasižymės kontaktų, pokalbių gausa, šilta, draugiška atmosfera. Atsiras galimybių atskleisti savo geriausias savybes. Svarbu kreipti dėmesį į tai, ką kiti sako bei pataria. Maloniai nustebinti gali dominantis žmogus, gerbėjas.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder