Pirmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Pirmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

*************

Protingos mintys:

„Ne visa, ką mes darome, atneša laimę, bet... Jeigu nieko nedarysime, laimė pati neateis“ (B. Dizraelis).

**************

Astrologinė prognozė balandžio 22-ajai, pirmadieniui

AVINAS. Diena prabėgs nekasdieniškai. Tikriausiai vyksite į svečius pas tuos žmones, su kuriais susitinkate gana retai. Atkreipkite dėmesį į pasiūlymus, kuriuos lyg netyčia ar atsitiktinai šiandien išgirsite. Vakaras gali būti avaringas, todėl būkite itin budrūs.

JAUTIS. Šią dieną nusimato viešnagės, išvykos. Nesinorės būti namuose, todėl aplankysite nemažai žmonių. Atsargiai su ugnimi, elektra - vakare bus itin didelė traumų, avarijų tikimybė.

DVYNIAI. Diena bus labai aktyvi kontaktų prasme. Padaugės ekscentriškumo, iššūkių, kūrybinės energijos. Derėtų pasirūpinti sveikata. Neužmirškite ir tų, kurie šalia jūsų. Jų poreikiai ne mažiau svarbūs.

VĖŽYS. Ši diena bus nuotaikinga, jei nenuvils sutrikusi savijauta. Nepiktnaudžiaukite svaigalais, neįprastu maistu, vaistais. Nelaukto pasiūlymo galite tikėtis iš mažai pažįstamo asmens ar naujo gerbėjo. Saugokitės avarinių situacijų.

LIŪTAS. Pajusite energijos pliūpsnį. Galbūt tai paskatins originaliau susitvarkyti namus, keisti įvaizdį, pasireikšti draugų kompanijoje, pademonstruoti talentus scenoje, o gal - šokiruoti aplinkinius neprotingais poelgiais, ekscentriška išvaizda.

MERGELĖ. Šiandien noriai šeimininkausite virtuvėje, bendrausite su artimais žmonėmis, klausysitės bėdų ir džiaugsmų. Tik nepersivaišinkite alkoholiu, nes jei padauginsite - laukia sunkiai įveikiamas galvos skausmas ir netikėtos problemos.

SVARSTYKLĖS. Šiandien tikriausiai svečiuositės pas gimines arba jų sulauksite savo namuose. Būtų žavu, jei surengtumėte mažų siurprizų šventę, pagamintumėte ypatingą patiekalą.

SKORPIONAS. Labiausiai rūpės žemiški malonumai. Mielai triūsite virtuvėje arba džiaugsitės, kad tuo užsiima kiti, o jums belieka degustuoti. Visgi nederėtų piktnaudžiauti kieno nors svetingumu ar dosnumu.

ŠAULYS. Mielai ruošitės svečių priėmimui ar viešnagei. Tačiau būsite emocionalūs, linkę ginčytis, todėl galite išprovokuoti įtemptas situacijas. Derėtų neprarasti saiko vaišinantis, ypač stipriais gėrimais, nes tai gali išprovokuoti nemalonius įvykius.

OŽIARAGIS. Ši diena atneš didesnį ramybės poreikį. Visgi turbūt neišvengsite dėmesio, šurmulio. Yra pavojus, kad neapskaičiuosite savo galimybių ir padauginsite alkoholio, sunkiai virškinamo maisto. Netikėtomis išdaigomis gali šokiruoti vaikai, gerbėjai.

VANDENIS. Nuo pat ryto nenuobodžiausite, nes nusimato kvietimai į svečius. Daug bendraujant, šmaikštaujant visai atsitiktinai gali nuskambėti neblogas pasiūlymas. Venkite rizikingai kvailioti, nes dėl to galimi nelaimingi atsitikimai.

ŽUVYS. Viskas bus neblogai, jeigu galėsite pasirinkti, su kuo bendrauti, kur lankytis. Tuomet pakaks ir aktyvumo, ir smalsumo. Parodykite inciatyvą, jeigu trokštate su kažkuo susipažinti, paskirti pasimatymą.

Geros dienos!

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder