Pirmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Pirmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

**************

Protingos mintys:

„Kiek žmoguje gerumo, tiek jame ir gyvenimo“ (R. V. Emersonas).

***************

AVINAS. Šiandieną galėsite lengviau pasinaudoti sukaupta patirtimi, pažintimis. Tiktų pasirūpinti pinigų, turto, tiekimo, komerciniais reikalais. Itin atsargiai elkitės su technika, aštriais daiktais, ugnimi, elektra.

JAUTIS.
Jeigu siekiate įsidarbinti ar pakilti karjeros laipteliu, šiandien galite daug ką išsiaiškinti. Regis, naujienos nenuvils. Tačiau privalote aiškiai įvertinti savo galimybes ir atsispirti pagundai kažkuo rizikuoti dėl tuščių ambicijų.

DVYNIAI. Ši diena bus gana sėkminga, nors energijos, polėkio lyg ir sumažės. Galbūt derėtų trumpam atidėti praktinių reikalų tvarkymą ir imtis to, kam reikia intuicijos, meniškumo, psichologinės arba diagnostinės, detektyvinės įžvalgos.

VĖŽYS. Ši diena turėtų būti produktyvi ir informatyvi. Palanku keisti kolektyvą, santykių pobūdį ar pan. Tačiau pravartu pasitarti su artimais žmonėmis, draugais, kolegomis - įvertinti tai, ką jie pataria ir ko jie šioje situacijoje norėtų.

LIŪTAS. Gali būti, kad teks priimti atsakingus sprendimus, nebe pirmą kartą įrodinėti, ko esate verti. Bus daug lengviau, jei šalia jūsų yra žmonių, pasirengusių padėti, patarti. Galite užsitikrinti įtakingo asmens palaikymą. Į užsienį vykti nepalanku - tykos pavojai.

MERGELĖ. Būsite energingi, valingi, sugebėsite susikaupti ir siekti tikslo. Diena žada naujus dalykinius pasiūlymus bei papildomo uždarbio galimybes. Apdairiai įvertinkite finansinę riziką, nes aklas, impulsyvus sprendimas nepasiteisins. Tausokite sveikatą.

SVARSTYKLĖS. Būsite įžvalgūs psichologiškai ir finansiškai. Pasinaudokite tuo, jei norite išgvildenti sudėtingą reikalą, išsiaiškinti santykius, kreiptis dėl paskolos, draudimo.

SKORPIONAS. Nebloga diena tartis dėl bendradarbiavimo, aiškintis turtinius interesus. Kita vertus, labai svarbu į viską įsigilinti, daug kartų pasverti visus „už” ir „prieš”. Darbe neužsikraukite per didelio krūvio ir ypač saugokitės gamybinių traumų.

ŠAULYS. Šiandien uoliai darbuositės, ypač kūrybos, šou verslo, reklamos, mokslo, žiniasklaidos srityse, politikos arenoje. Tiktų ruošti ataskaitas, planus, projektus, įsidarbinti, pristatyti savo veiklą visuomenei.

OŽIARAGIS. Turėtų neblogai sektis. Nuotaiką skaidrins, energijos pridės romantiškas polėkis, meilės viltys, jūsų arba vaikų pasiekimai ar pan. Tik nepradėkite pernelyg atvirai atakuoti dominančio asmens, būkite subtilesni.

VANDENIS. Tikriausiai imsitės ryžtingai spręsti aktualius klausimus. Jeigu pasitarsite su gerais specialistais, žinovais, rezultatas bus geresnis ir greitesnis. Nepamirškite šeiminių pareigų, nenumokite ranka į artimųjų problemas.

ŽUVYS. Nebloga diena įvairiems kontaktams, pasitarimams, nesudėtingiems darbams. Daugiau bendraukite, domėkitės žiniasklaidos pranešimais. Tai gali jums pasitarnauti sprendžiant opias problemas.

*************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 07.52, leidžiasi 17.15. Dienos ilgumas - 09.23.

Šiandien - aštuntoji Mėnulio jaunaties diena.

Saulė Vandenio ženkle.

**************

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder