Pirmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Pirmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Astrologinė prognozė lapkričio 19-ajai, pirmadieniui:

AVINAS. Imkitės ilgai atidėliotų darbų. Susitarkite dėl susitikimų, kuriems anksčiau pristigdavote laiko ir noro. Būtina aptarti svarbius reikalus, aiškintis įtemptus santykius, ieškoti kompromisų.

JAUTIS. Bus sunku laviruoti tarp noro tingėti ir būtiniausių pareigų. Norėsis rasti vietelę, kur galima nors trumpam pabūti vienumoje. Saugokite savas ir svetimas paslaptis.

DVYNIAI. Nesunkiai seksis užmegzti pažintis, sudaryti sutartis, susitarti. Gali būti, kad įtakingas pažįstamas pažadės prisidėti, realizuojant jūsų sumanymą. Svarbu, kad tie susitarimai būtų prasmingi ir nenukreiptų nuo teisingo kelio.

VĖŽYS. Turėsite gerą vaizduotę ir galite kūrybingai padirbėti. Tačiau turite aiškiai žinoti, ko norite. Gali išryškėti dalykai, kurių anksčiau nepastebėjote. Nenumokite ranka į neįprastas vaikų užuominas ar keistą jų elgesį.

LIŪTAS. Tikėtina, kad pagaliau pavyks išspręsti įstrigusią problemą ir pajudėti pirmyn. Galbūt gausite žinių, susijusių su studijomis, publikacijomis, teisinėmis ar politinėmis aktualijomis.

MERGELĖ. Tikėtinos derybos, finansiniai sandėriai. Turite būti racionalūs, atidūs. Bendraudami nesiremkite išankstine nuomone, tuomet daug ką išvysite taip, kaip yra iš tikrųjų. Verčiau nemėginkite apeiti įstatymų.

SVARSTYKLĖS. Šiandien daug kas priklausys nuo jūsų požiūrio į gyvenimą bei tarpusavio santykius. Pasistenkite pažvelgti į situaciją objektyviau, neatsiribokite nuo kitų žmonių.

SKORPIONAS. Šios dienos įvykiai gali kažkaip sietis su praeitimi arba ateityje kartosis šiandieniai. Įtemptas darbas padės užsimiršti, jeigu artimoje praeityje buvo kilę nesėkmių. Jas apsvarstę, įvertinę dabar galite išvengti klaidų.

ŠAULYS. Jausitės reikalingi ir įvertinti, nors gali būti išpūstos savimonės, puikybės. Galite pajusti romantikos ir nuotykių alkį. Augančiai kartai turėtumėte skirti didesnį dėmesį.

OŽIARAGIS. Būsite labai jautrūs aplinkai, linkę greitai susinervinti. Labiau, nei būti viešumoje ar dirbti, jums norėsis leisti laiką su šeima, rūpintis buitimi. Pagalvokite apie gyvenimo prasmę - laiko tam turbūt atsiras, nes darbe nepersidirbsite.

VANDENIS. Galite sudaryti dalykinį sandorį, gauti intriguojamos informacijos. Seksis įtaigiai kalbėti, improvizuoti, daryti įspūdį aplinkiniams. Turėsite galimybę įvertinti dominančio asmens požiūrį į jus.

ŽUVYS. Tikėtini komerciniai reikalai, įvairūs pirkiniai. Būsite nusiteikę šiek tiek rizikuoti srityse, susijusiose su nekilnojamuoju turtu, investicijomis, šeimos gerove. Sunku bus atsispirti išlaidavimo manijai.

Geros dienos!

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder