Pirmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Pirmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Astrologinė prognozė rugpjūčio 27-ajai, pirmadieniui

AVINAS. Tikėtina keista būsena ir nuojautos. Organizmas bus labai neatsparus infekcijoms. Turėsite dėl ko jaudintis, jei neseniai kažkam atvėrėte savo jausmus ar planus. Venkite plepėti apie savo ir kitų žmonių paslaptis.

JAUTIS. Šiandieną jūs dominsite aplinkinius ir jie jus taip pat. Būsite nusiteikę kitus mokyti, auklėti, organizuoti užsiėmimus, renginius. Arba tai daryti jus vers būtinybė, noras padaryti įspūdį ar pan.

DVYNIAI. Diena gana įtempta. Galbūt nemaloniai nuteiks bendravimas su viršininkais, pareigūnais. Vargins didesnis spaudimas, kontrolė, nelabai seksis nuslėpti trūkumus ir išvengti nemalonumų.

VĖŽYS. Tikėtini susitikimai su užsieniečiais, įžymybėmis. Šiandieniniai reikalai ir vizitai reikalaus susikaupimo bei kompetencijos. Nederėtų be būtino reikalo kur nors toli vykti. 

LIŪTAS. Apdairiau elkitės su savais ir svetimais pinigais, santaupomis. Jeigu rūpi statybų, remonto reikalai, nekilnojamojo turto nuoma, mokesčiai ar pan., tuomet tikėtinos išlaidos, investicijos. Svarbu tinkamai įforminti sutartis.

MERGELĖ. Jeigu ketinate užmegzti bendradarbiavimo ryšį, vadovaukitės sveiku protu ir išanalizuokite, su kuo turite reikalą. Pasistenkite išlikti santūrūs ir tvirti, net jei konkurentai atvirai kaišios pagalius į jūsų ratus. 

SVARSTYKLĖS. Daug kas priklauso nuo to, kokia dabar yra jūsų sveikatos būklė ir darbinė situacija. Galite gauti žinią, susijusią su darbu, įsidarbinimu arba medicininio patikrinimo rezultatais. 

SKORPIONAS. Šiandien neieškokite laimės per toli - įvertinkite tai, ką turite. Gali atsirasti reikalų, išlaidų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, buitimi, artimo žmogaus problema. Nuoširdžiai įsiklausykite į vaikų užuominas.

ŠAULYS. Dėl artimo žmogaus noro ar nenoro veikti pagal jūsų išankstinį planą gali kilti tam tikrų trikdžių. Atvirai kalbėkitės, be užuolankų, kad išvengtumėte nesusipratimų. 

OŽIARAGIS. Seksis rinkti, apdoroti informaciją, tvarkyti korespondenciją, tarpininkauti, reklamuoti. Peržiūrėkite dokumentus - gal ką nors reikia pataisyti, perrašyti. Gauta informacija padės apsispręsti prieštaringoje situacijoje.

VANDENIS. Tikriausiai teks tvarkyti nekilnojamojo turto, nuomos, piniginius reikalus, prekiauti, sudaryti verslo sutartis. Venkite išlaidauti, nesivelkite į rizikingus reikalus, neaiškų verslą. 

ŽUVYS. Būsite labai jautrūs ir intuityvūs. Visgi jūsų patarimai ir numatymai nebūtinai bus išgirsti ir įvertinti. Prieš ką nors užstatydami, skolindami, pirkdami ar parduodami, gerai pagalvokite ir paskaičiuokite.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder