Pirmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Pirmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

AVINAS. Pravartu iš peties paplušėti, jei privalote neatidėliodami atlikti kai kuriuos reikalus. Jeigu turite sveikatos problemų, užsirašykite pas gydytoją. Nederėtų laukti tikintis, kad užsitęsęs negalavimas praeis savaime.

JAUTIS. Šiandien jus vilios nuotykiai, žaidimai. Ieškodami malonumų būsite išradingi ir apsukrūs. Tikėtina, kad jūsų viltis pateisins patinkantis žmogus. Kita vertus, pajutę lengvą grobį, pigią pramogą, galite pasielgti neatsakingai.

DVYNIAI. Kai kuriuos norus šiandien įgyvendinti bus gana sunku, nes kliūtys augs lyg grybai po lietaus. Galimi techniniai gedimai, šeiminiai konfliktai, apgaulės. Kita vertus, atsiras trokštančių jus priglausti prie širdies.

VĖŽYS. Lengvai ir lanksčiai bendraudami šiandien jūs sugebėsite naudingai sutvarkyti ne vieną reikalą, susitarti dėl įvairių smulkmenų. Visgi tam tikrų nesusipratimų gali kilti dėl kelionės, reklamos, komentaro ar interviu.

LIŪTAS. Tikėtini rūpesčiai, susiję su nekilnojamuoju turtu, transportu. Darbo ir kitas sutartis laiku ir tvarkingai įforminkite, kad nekiltų nereikalingų problemų. Ir neleiskite jausmams užgožti sveiko proto.

MERGELĖ. Tikriausiai ši diena bus kupina veiklos ir emocionalių kalbų. Yra pavojus pervertinti savo jėgas ir galimybes, kitiems sukelti nepagrįstas iliuzijas. Būkite šiek tiek kuklesni. Pasisaugokite sukčių, manipuliatorių.

SVARSTYKLĖS. Prieštarausite patys sau, galbūt net susipainiosite savo mintyse ir planuose, tuo sukeldami abejones ir aplinkiniams. Pavojinga svaigintis alkoholiu, narkotikais - tai gali stipriai sutrikdyti jūsų sveikatą, pridaryti problemų šeimai.

SKORPIONAS. Šiandien teks pasirūpinti daugybe reikalų. Galbūt draugai įtrauks jus į naują veiklą ar į kolektyvines pramogas. Pildysis kai kurie jūsų troškimai. Saugokite piniginę ir vaikus, augintinius.

ŠAULYS. Šiandien stokosite dvasinės pusiausvyros, o tai atsilieps jūsų santykiams su meilės ar darbo partneriais. Nerizikuokite tose srityse, kur jus veikia tik neprotingos ambicijos ar iliuzijos.

OŽIARAGIS. Tikriausiai seksis įgyvendinti planus, susijusius su studijomis, kultūra, užsieniu. Gali atsinaujinti sena meilė ar draugystė. Tik nežiopsokite kelyje, ypač iš ryto.

VANDENIS. Galimos permainos asmeniniuose santykiuose arba išryškės problemos, susijusios su kelione, stojimu mokytis, kūrybiniais planais. Aktuali bus ir pinigų tema. Tikriausiai pastebėsite, kad gana neatsakingai išlaidavote, skolinotės.

ŽUVYS. Gali tekti aiškintis santykius su antrąja puse bei dalykiniais partneriais. Nesistenkite kitų įtikinti tuo, kuo patys netikite. Būkite pasirengę koreguoti kai kuriuos planus.

Geros dienos!

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder