Pirmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Pirmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Astrologinė prognozė liepos 23-iajai, pirmadieniui:

AVINAS. Jeigu norite padaryti gerą įspūdį per dalykinį ar kitokį susitikimą, derėtų ypač pasirūpinti savo įvaizdžiu, higiena ir manieromis. Tai lems ne mažiau už jūsų kompetenciją. 

JAUTIS. Keistų įvykių galima tikėtis meilės srityje, finansiniuose reikaluose. Regis, išgirsite nerimą keliančių apkalbų, gandų. Prieš investuodami į brangų daiktą, gerai pasvarstykite. Venkite elgtis nesąžiningai ar pasiduoti sukčių įtakai.

DVYNIAI. Šiandien neturėsite tiek energijos, kad galėtumėte intensyviai darbuotis. Daugiau dėmesio skirkite partneriui, šeimai. Venkite alkoholio, narkotikų, saugokitės sukčių.

VĖŽYS. Tikriausiai šiandien neblogai seksis dirbti, kurti, reklamuoti. Vis dėlto atsakingiau vertinkite pateikiamą ir gaunamą informaciją. Tyčia ar netyčia galite apgauti, suklaidinti aplinkinius. 

LIŪTAS. Sustiprės vidinės harmonijos jausmas, noras ir sugebėjimas gražiai atrodyti, patikti aplinkiniams. Būsite linkę užsimerkti prieš tai, kas nėra malonu. Tai padės pagerinti pašlijusius santykius. Daugiau dėmesio skirsite vaikams ar temai apie juos.

MERGELĖ. Stokosite emocinės pusiausvyros, vargins abejonės, nepasitikėjimas artimu žmogumi. Tačiau diena palanki tvarkyti buitinius reikalus ir leisti laisvalaikį gamtoje. Tik būkite atsargesni maudydamiesi vandens telkiniuose. 

SVARSTYKLĖS. Neskubėkite sutikti su abejotinais pasiūlymais. Turėtumėte stengtis ištaisyti neseniai padarytą klaidą, o ne prisidaryti naujų. Neskleiskite paskalų, neiškraipykite gautos informacijos.

SKORPIONAS. Neišvengsite paviršutiniškų kontaktų, keisto flirto. Venkite pasakyti tai, ko nederėtų, meluoti ar sukčiauti. Meilėje tikriausiai patirsite naujų emocijų bei pojūčių. 

ŠAULYS. Tikėtini susitikimai su draugais, giminaičiais. Pernelyg neįsismaginkite, žarstydami nelabai padorius komplimentus, abejotinus minties perlus bei pinigus. Vakare tykos smulkūs nesklandumai.

OŽIARAGIS. Šiandien bergždžiai eikvosite laiką bei energiją, jeigu mėginsite išgauti kažkieno paslaptį ar nuoširdų įsipareigojimą. Galite pasijusti „vedžiojami už nosies“. Saugokitės vagių, ypač kelionėse.

VANDENIS. Gana prieštaringa diena. Įtakingo ar galinčio padėti finansiškai žmogaus dėmesys teiks vilčių. Tačiau slaptas konkurentas gali pakišti koją kai kuriems jūsų planams.

ŽUVYS. Būsite išsiblaškę, nenuoseklūs ir nekantrūs. Optimizmą keis rankų ir nosies nukabinimas, ir atvirkščiai. Nepalanku skųstis, liežuvauti, veidmainiškai manipuliuoti. Galite netekti to pasitikėjimo, kuriuo kol kas disponuojate.

Geros dienos! 

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder