Petro Gražulio dukra Marija visuomenei pristatė įkvepiantį verslą

Petro Gražulio dukra Marija visuomenei pristatė įkvepiantį verslą

Trečiadienio vakaras stilingoms kaunietėms buvo netradicinis – jos turėjo galimybę susipažinti bei akis į akį pabendrauti su „Mari Armlet“ papuošalų kūrėja Marija Gražulyte-Šalaševičiene.

„Graži, protinga, įkvepianti“, – iš viešnių lūpų vienas po kito byrėjo komplimentai moteriai, pristačiusiai naujausius savo rankų darbo aksesuarus. Šiuo metu sūnelį auginanti politiko Petro Gražulio dukra visą laisvą laiką skiria asmeninei papuošalų linijai.

Akušere dirbusi jauna moteris šiandieną pati kuria subtilias bei stilingas rankų darbo puošmenas.

Itin moteriško renginio, vykusio restorane „Piccola Italia“, metu gurmaniškais patiekalais besimėgavusios kaunietės galėjo ne tik susipažinti su naujausiais Marijos kūriniais, bet ir įsigyti labiausiai patikusių aksesuarų.

Laimingiausioms pasisekė dar labiau – jos delikačias puošmenas gavo dovanų. Kartu, dailiosios lyties atstovės sužinojo karščiausias mados tendencijas, išsiaiškino metų spalvas bei suprato aksesuarų derinimo paslaptis.

Vis dėlto, susirinkusias moteris labiausiai sužavėjo nuoširdi Marijos istorija, o kiekvienas pasakojimas buvo lydimas gausiais plojimais: renginio siela atvirai dalinosi tiek papuošalų kūrimo subtilybėmis, tiek patirtimi, kaip didžiausia aistra ilgainiui tapo nuosavu verslu.

„Kūryba greta manęs buvo visada, tačiau negalvojau, jog vieną dieną iš jos uždirbsiu.

Apskritai, nesistengiau kažko imtis vien tik dėl pinigų. Viską dariau iš didelės meilės rankdarbiams, kol galiausiai supratau, kad šis hobis labai natūraliai tapo verslu“, – atskleidė „Mari Armlet“ kūrėja.

M. Gražulytė-Šalaševičienė skatino stilingoje aplinkoje vykusio jaukaus renginio viešnias nebijoti ir drąsiai leistis svajonių išsipildymo link.

„Linkiu nuoširdžiai daryti tai, kas miela, o uždarbis bei įvertinimas ateis savaime“, – tikino ji. 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder