Per vestuvių fotosesiją jaunikis išgelbėjo skęstantį vaiką

Per vestuvių fotosesiją jaunikis išgelbėjo skęstantį vaiką

Vestuvių fotosesijos yra skirtos įamžinti pačioms įsimintiniausioms ir romantiškiausioms akimirkoms. Tačiau vienai porai ši diena įsimintina taps dėl visai kitos priežasties. Jųdviejų vestuvių fotografui pavyko įamžinti drąsų ir išties neeilinį įvykį. 

Claytonas ir Brittany Cookai nuotraukoms pozuoti nusprendė Kembridžo parke, Kanadoje. Staiga jaunikis pamatė, kad netoliese esančioje upėje skęsta berniukas.

„Atsisukau ir pamačiau Clay’ų vandenyje. Iš pradžių nesupratau, ką jis ten darė“, – sakė Brittany.

Vos pastebėjęs į pavojų patekusį vaiką, nuotakos mylimasis nė nedvejodamas šoko į vandenį ir ištraukė berniuką į krantą. 

„Jo veidas jau buvo paniręs po vandeniu. Mačiau, kad berniukas kovoja, iš visų jėgų bando išsilaikyti vandens paviršiuje. Laimei, jis buvo nedidelis ir man pavyko jį greitai ištempti į sausumą“, – pasakojo Claytonas.

Pasak poros ir vestuvių fotografo, įamžinusio šį didvyrišką poelgį, atrodė, kad tą berniuką į vandenį įstūmė kiti vaikai. Laimei, jis nenukentėjo ir padedamas brolio bei sesers saugiai grįžo namo.

Dramatiško įvykio nuotraukomis fotografas Darrenas Hattas pasidalijo socialiniame tinkle. Internautai komentarų skiltyje reiškė susižavėjimą pasiaukojančiu vyru ir teigė, jog Brittany pasirinko tinkamai, sutikdama už jo tekėti.

„Jis greitai sureagavo. Vos tik supratau, kas įvyko, berniukas jau buvo išgelbėtas“, – teigė fotografas.



Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder