Penktadienio horoskopas 12-kai zodiako ženklų

Penktadienio horoskopas 12-kai zodiako ženklų

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 04.48, leidžiasi 21.58. Dienos ilgumas – 17.10.

Šiandien – šeštoji Mėnulio priešpilnio diena.

Saulė Vėžio ženkle.

**************

Protingos mintys:

„Tikslas yra ne kas kita kaip galutinį terminą turinti svajonė“ (Dž. L. Grifitas).

**************

Astrologinė prognozė liepos 3-iajai, penktadieniui

AVINAS. Nebloga diena leistis į kelionę, publikuoti rimtus straipsnius, tvarkyti su mokslais, užsieniu, logistika susijusius reikalus. Visgi lengva susipainioti tarp galimų pasirinkimų. Intuicija šį kartą nepadės. Mąstykite, dėliokite pliusus ir minusus.

JAUTIS. Staigmenos galite tikėtis iš sutuoktinio arba verslo partnerio, tačiau ji nebūtinai bus maloni. Įtampa padidės reikaluose susijusiuose su draudimu, paveldėjimu, akcijomis, skolomis.

DVYNIAI. Pasižymėsite darbe, versle ir tai duos apčiuopiamos naudos. Tačiau nebus lengva, nes teks derinti skirtingus interesus. Galite patirti žiupsnelį malonios romantikos. Venkite rizikos vandens telkinyje.

VĖŽYS. Šiandien būsite nusiteikę gana žaismingai, pasižymėsite kūrybingumu. Komplikuotuose reikaluose, susijusiuose su profesine veikla, pinigais, gali atsirasti neblogų išeičių.

LIŪTAS. Būsite sentimentalūs, jausmingi. Jeigu turite vaikų, tai jums labiausiai rūpės jų reikalai, poreikiai bei perspektyvos. Atsiras galimybių kažką pakeisti ir savo gyvenime.

MERGELĖ. Tikėtinos problemos šeimoje. Galbūt derėtų pasikalbėti su artima drauge ar geru bičiuliu, nes nešališkas įvertinimas, patarimas jums gali būti labai vertingas. Nepraraskite savisaugos vandenyje.

SVARSTYKLĖS. Jeigu laukiate pranešimų aktualiais klausimais, šiandien nebūtinai jų sulauksite arba jie sukels neaiškumų, sumaišties. Verslo, nuosavybės reikaluose nepasikliaukite pirmu impulsu. Atsargiai vandenyje.

SKORPIONAS. Galimi pokalbiai apie numatomus pirkinius, veiklos ar verslo galimybes, perspektyvas. Išvadų nedarykite, galutinių sprendimų nepriimkite, nes prie šiandieninių temų dar teks grįžti ir tobulinti planus.

ŠAULYS. Pasireikš emocinis bangavimas. Popiet galite sugluminti šeimos narius savo keistu poelgiu. Arba kaip tik artimas žmogus pasielgs neįprastai. Priežastis gali būti neblaivumas, sveikatos sutrikimas ar pan. Atsargiai vandenyje.

OŽIARAGIS. Gali būti, kad jums teks rūpintis ligoniu, sutrikusiu ar apsvaigusiu asmeniu. Galbūt intensyviai ieškosite informacijos, susijusios su sveikatos problema, priklausomybe ar kt.

VANDENIS. Skrajojimas padebesiais gali jus kiek paklaidinti gyvenimo labirintuose. Tiktų užsiimti menine, kūrybine veikla. Tikėtinas susitikimas su senu bičiuliu ar pažįstama moterimi.

ŽUVYS. Tikriausiai nerimausite dėl situacijos susijusios su darbu, politika. Nelengva bus rasti teisingą sprendimą, nes stokosite objektyvaus požiūrio arba jus kažkas klaidins. Pavojai tykos vandenyje. Nelįskite į vandens telkinį neblaivūs.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder