Penktadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Penktadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Savo vardadienius šiandien švenčia Klemensas, Lionginas, Raigardas, Tautas, Tautgintė;

**************

Protingos mintys:

„Silpno būdo žmogus, neišmokytas drausmingumo, tampa bet kokios pagundos vergas“ (S. Smailsas).

**************


AVINAS. Šiandien reikės pasistengti suderinti asmeninius ir profesinius interesus. Tuo tarpu jūs stokosite veiklumo, iniciatyvos, nesinorės skubėti. Nuotaiką gali sugadinti logistiniai, techniniai rūpesčiai.

JAUTIS. Diena palanki įvairiems kontaktams. Gali pavykti susitarti dėl renginio, bendradarbiavimo. Tikriausiai turėsite reikalų, susijusių su transportavimu, technikos pirkimu-pardavimu ar remontu, reklama, žiniasklaida.

DVYNIAI. Šiandien daug galvosite apie nuosavybės, gerovės, gyvenamosios vietos ir šiaip materialinius, piniginius klausimus. Galbūt imsite kreditą, nusipirksite techninę prekę ar ką nors atiduosite taisyti, parduoti.

VĖŽYS. Aktualūs bus su žiniasklaida, korespondencija, prekyba, reklama, mokslu, ryšiais susiję reikalai. Santykiai su konkurentais ir verslo partneriais tikriausiai bus įtempti, tačiau dėl įtakingų asmenų palankumo galite neabejoti.

LIŪTAS. Šiandien pravartu labiau taupyti savo energiją, nes ji bus labai laki. Jeigu gerai jaučiatės ir galite užsiimti tuo, kas jums patinka, tuomet diena neprailgs. Visgi keblumai tikėtini dėl dokumentų, vaikų ar pinigų.

MERGELĖ. Šiandien jums turėtų pavykti užglaistyti kai kuriuos nesutarimus, užmegzti naujų ryšių. Galbūt kils noras sudalyvauti kokiame nors konkurse, išsiveržti į lyderio pozicijas kolektyve, grupėje ar pan. Saugokite reputaciją.

SVARSTYKLĖS. Sudėtinga situacija gali susidaryti darbe, politinėje arenoje ar pan. Reikės apsišarvuoti kantrybe. Bet kokia jūsų klaida bus viešinama ar kaip nors akcentuojama.

SKORPIONAS. Nebloga diena mokytis, skaityti paskaitas, publikuoti, tyrinėti, įrodinėti savo teisybę, siekti objektyvumo. Galbūt turėsite reikalų su užsieniečiais ar įtakingais veikėjais.

ŠAULYS. Šiandien galite pasijusti daug svarbesni nei esate iš tikrųjų, tad reikėtų blaiviau vertinti savo poelgius bei nuopelnus. Šiek tiek pažabokite savąjį ego ir nepervertinkite savo finansinių galimybių.

OŽIARAGIS. Diena bus gana įtempta, kupina nelengvų pokalbių, apmąstymų, jei sukatės politikoje, finansų sferoje ar ką nors administruojate. Regis, jums bus aktualu susitarti dėl tolesnio dalykinių ar asmeninių santykių pobūdžio, finansinių reikalų.

VANDENIS. Atliekamas darbas reikalaus daug jėgų, sveikatos ir patyrimo. Kolegos, pažįstami gali pateikti svarbių pasiūlymų arba pasitarnauti jums kaip tarpininkai.

ŽUVYS. Šiandien aktualūs bus su meile, kūryba, vaikais susiję reikalai. Kažkokie santykiai ar pasiūlymai vers apsispręsti arba rinktis. Deja, negarbingos avantiūros, apgaulės gali tuoj pat išaiškėti ir atnešti pasekmių.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder