Penktadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Penktadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Astrologinė prognozė gruodžio 21-ajai, penktadieniui

AVINAS. Jeigu būsite ištikimi savo principams, laikysitės priimtų taisyklių, diena nepateiks nemalonių staigmenų. Planuokite šventinius renginius, susitikimus. Bendraudami pasistenkite būti kuo tolerantiškesni.

JAUTIS. Turbūt pavyks įgyvendinti planuotą finansinę operaciją. Jei kam nors rinksite dovaną, pasižymėsite praktišku požiūriu. Neužmirškite, kad jūsų nuoširdaus dėmesio labai reikia artimam žmogui.

DVYNIAI. Tikriausiai ši diena privers pasirūpinti pinigų, nuosavybės reikalais bei dokumentais. Traukte trauks dairytis į prašmatnias vitrinas, pirkti, išlaidauti. Vakare turbūt norėsis užsiimti protiniu darbu, rašyti laiškus, sveikinimus.

VĖŽYS. Šiandien neišvengsite keistų nuojautų ar įdomių mistinių ženklų. Jei kažkokių įsipareigojimų iki galo įvykdyti nepajėgsite, jausitės nekaip, nerimausite. Atsigauti jums padės trumpas poilsis, masažas, joga, meditacijos. Vakare rinkitės namų ramybę.

LIŪTAS. Maloniausiai šiandien jausitės ne namuose, o būdami tarp žmonių, visuomeniniuose renginiuose, kelionėje ar pan. Pageidautini būtų draugiški susitikimai. Galima tikėtis nesavanaudiškos pagalbos.

MERGELĖ. Profesinės pareigos, buitiniai darbai šiandien jums padės atitrūkti nuo neramių minčių. Dar geriau išlaisvintų nuo rūpesčių švelni meilės romantika. Leiskite sau atsipalaiduoti ar bent jau pasvajokite apie malonius dalykus.

SVARSTYKLĖS. Neblogai seksis protinė ir meninė veikla. Įspūdžių patirsite, bendraudami su žmogumi, atvykusiu iš toli, arba su tuo, iš kurio galima kažko išmokti ar gauti reikalingos informacijos, pasitarti dėl kelionės, studijų ir pan.

SKORPIONAS. Šiandien turėsite kaip reikiant paplušėti srityse, susijusiose su verslu, finansais, komercija. Turbūt nemažai kainuos šventinių dovanų pirkimas. Gana sumaniai spręsite psichologines artimųjų problemas.

ŠAULYS. Jeigu turite teisinių, verslo, švietimo ar kitų problemų, rasite bendraminčių, nusiteikusių jus ginti, remti. Įmanomi nedideli pasiekimai per publikacijas, studijas, užsienį, kultūrinę veiklą.

OŽIARAGIS. Šiandien daug lems pareigos jausmas, kantrybė. Galbūt mintys suksis apie tolimą dalykinę kelionę, ypatingą pirkinį, meilės pasimatymą ar pan. Tikėtina, kad labiau nei paprastai rūpinsitės savo ir aplinkinių sveikata, mityba, švara, higiena, grožiu.

VANDENIS. Šiandien parodysite daug kūrybingumo ir energijos, užsiimdami įvairia veikla. Gali atsirasti naujas pomėgis, užsiėmimas. Išdrįskite kreiptis į įtakingą pažįstamą, jei turite problemų, kurias jis gali padėti išspręsti.

ŽUVYS. Mintyse jau nuo ryto šmėkščios meilės apžavai, šventinės iliuminacijos, tad dirbti nesinorės. Nebent tam skatintų konkurencija, noras laimėti gerą įvertinimą, pasirodyti prieš kolegas, publiką ir pan. Savaitgaliui galite paskirti pasimatymą.

Geros dienos!

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder