Pašto atvirukas iš Kanados į Vokietiją keliavo 37 metus

Pašto atvirukas iš Kanados į Vokietiją keliavo 37 metus

Iš Kanados į Vokietiją išsiųstas pašto atvirukas keliavo 37 metus. Tik praėjusį šeštadienį jis pasiekė adresatę Aizenhiutene.

Paštininkė paskambino adresatei į duris ir įteikė šiek tiek aplamdytą atviruką, penktadienį rašo "Maerkische Oderzeitung". "Aš ne iš karto atpažinau raštą, - pasakojo atviruką gavusi 71 metų moteris. - Bet tada perskaičiau savo draugės Veros vardą".

Įteikti atviruką adresatui paštui buvo didelis iššūkis. Šalia adreso nurodytame VDR pašto indekse trūko vieno skaičiaus, buvo pervadinta gatvė. Be to, sutuoktiniai, kuriems buvo skirtas atvirukas, buvo išsikraustę.

Tokių kurioziškų siuntų kartkartėmis pasitaiko, sakė Vokietijos pašto atstovė. Tačiau ji abejoja, kad atvirukas galėjo 37 metus pragulėti pašto skyriuje. Spėjama, kad koks nors žmogus tvarkydamasis rado atviruką ir nunešė jį į paštą.

Džiugiai nustebinta adresatė laikraščiui pasakojo, kad vis dar palaiko kontaktą su drauge, kuri 1975-aisiais išsiuntė atviruką iš Toronto. Ji šiuo metu gyvena Vokietijoje ir neseniai atšventė savo 84-ąjį gimtadienį.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder