Nutrauktas tyrimas dėl aktoriaus Bredo Pito nederamo elgesio su sūnumi

Nutrauktas tyrimas dėl aktoriaus Bredo Pito nederamo elgesio su sūnumi

Užbaigtas tyrimas dėl aktoriaus Bredo Pito (Brad Pitt) nederamo elgesio su sūnumi rugsėjį, nes nebuvo rasta jokių įrodymų, pranešė JAV žiniasklaida, rašo agentūra BBC.

Socialiniai darbuotojai Los Andžele nagrinėjo tvirtinimus, neva B. Pitas privačiame lėktuve sudavė 15-mečiam Madoksui (Maddox).

Praėjus dienai po incidento lėktuve, aktoriaus sutuoktinė Andželina Džoli (Angelina Jolie) pateikė prašymą skirtis. Pora buvo susituokusi dvejus metus, tačiau santykiai tęsėsi ilgiau nei dešimtmetį. Rugsėjo 19-ąją pateikusi skyrybų prašymą, kaip priežastį, aktorė nurodė "nesutaikomus jų skirtumus".

Aktoriai suartėjo 2005 metais, vaidindami juostoje "Ponas ir ponia Smitai" ("Mr & Mrs Smith"). Pora susituokė 2014-aisiais, B. Pitui tai buvo antroji santuoka. Prieš tai aktorius išsiskyrė su serialo "Draugai" ("Friends") žvaigžde Dženifer Aniston (Jennifer Aniston). Tuo tarpu A. Džoli ši santuoka - jau trečioji. Ji buvo ištekėjusi už Bilio Bobo Torntono (Billy Bob Thornton) ir Džonio Li Milerio (Jonny Lee Miller).

Anot BBC, B. Pitas siekia bendros vaikų globos.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder