Nuodinga meilė: gyvenimas nuo skambučio iki skambučio

Nuodinga meilė: gyvenimas nuo skambučio iki skambučio

Kai kurios merginos sugeba taip aklai įsimylėti, kad pamiršta viską, išskyrus savo abejingą aistros objektą, ir nepastebi, jog gyvenimas taip ir bėga – nuo vieno jo skambučio iki kito.

Jeigu jūs – viena iš jų, pasvarstykite, kada ir kaip virtote amžinai laukiančiu sustingusiu „druskos stulpu“. Mįslė jums pačiai. Tačiau faktas lieka faktu – visa jūsų egzistencija dabar priklauso nuo vyro ir jo dalyvavimo jūsų gyvenime.

Tiksliau, nuo jo nebuvimo. Yra tik karštligiškas malonės laukimas – jo skambučio ar SMS. Žinoma, dar egzistuoja socialiniai tinklai, tačiau budėjimas juose yra nenaudingas. Ar jau supratote, jog nesulaukiate grįžtamojo ryšio? Dar skaudžiau, kai pastebite jo bendravimo su kitomis moterimis pėdsakus tuo metu, kai jis griežtai ignoruoja jus.

Ne, geriau sėdėti ir nuolankiai laukti bet kokio dėmesio sau požymio. Bet kas atsitiko su jūsų realybe? Kur pradingo kiti žmonės? Kur pasislėpė anksčiau taip mėgti užsiėmimai ir pramogos? Nesuprantama. Ir baisu kartais pasidaro nuo tokio pilko pasaulio. Kažkur pasąmonės lygmeniu leidžiate sau pripažinti, jog tai, kas vyksta dabar, lėtai jus žlugdo.

Jūsų santykiai – akivaizdžiai toksiški. Jie turi visus neperspektyvumo ir melo požymius. Vyras nevertina jūsų. Ir skaudžiausia, kad jis nenori pats ir neleidžia jums pasikalbėti su juo atvirai. Sielos gilumoje jūs tiksliai žinote, kad vos tik pasiryšite paskelbti tiesą, pavadinti daiktus tikraisiais vardais, santykiai iškart nutrūks.

O ar apskritai santykiai egzistuoja? Ar galima pavadinti visaverčiu bendravimu tai, kas vyksta tarp jūsų? Juk jie laužo, žaloja jūsų gyvenimą. Tai kam kentėti šį pasyvų pasityčiojimą iš partnerio? Kam leisti kitam šitaip elgtis su jumis? Bet kuriuo momentu galima nutraukti šią jus žeminančią patirtį. Tačiau kažkas jus laiko tarsi spąstuose ir neleidžia atlikti šuolio.

Iš toksinių santykių būna labai sunku išeiti savarankiškai. Kol nebus peržengtos pasityčiojimo, ignoravimo, kurtumo jūsų jausmams ir poreikiams ribos. Arba dar blogiau – kol jūs iš tikrųjų susirgsite nuo nelaimingos meilės, nuo savo amžino laukimo. Dėmesio porcijos vis mažės ir retės, o nuoskauda ir kančia augs ir didės kaip žiemą nuo kalno ridenama sniego gniūžtė.

Neišgvildenusios problemos su specialisto pagalba, merginos dažniausiai negali savarankiškai nutraukti tokių neproduktyvių santykių. Juk jos savo valia pasitraukė nuo normalaus gyvenimo ir įkalino save laukime – nuo skambučio iki skambučio. Kartais jų pozicija partnerio atžvilgiu iš pat pradžių būna neteisinga. Kitais atvejais moterys susiduria su tikru narcizu. Suprasti traumos esmę gali pagelbėti geras psichologas, kuris galėtų kartu pereiti visus gyvenimo atnaujinimo etapus ir padėtų surinkti save po dalelę atgal į vieną visumą.

 

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder