Niujorko gyventojas sulaukė 65 tūkst. skambučių iš viso pasaulio

Niujorko gyventojas sulaukė 65 tūkst. skambučių iš viso pasaulio

Kai praėjusių metų spalį 40-metis komedijų aktorius Džefas Regsdeilas (Jeff Ragsdale) išklijavo po visą Niujorką skelbimą apie tai, koks jis vienišas, tikėjosi, kad į jį atsilieps ne daugiau kaip dešimt žmonių. Tačiau per tą laiką iki šiol jis sulaukė per 65 tūkst. telefoninių skambučių ir žinučių mobiliuoju telefonu iš viso pasaulio - Kanados, Ispanijos, Australijos, Taivano, Saudo Arabijos ir netgi Irako.

"Jeigu kas nors norėtų apie ką nors pasikalbėti - paskambinkite man, vienišasis Džefas", - buvo rašoma Niujorke išklijuotose skrajutėse. O žemiau - nurodytas telefono numeris.

Pasak Džefo, jam skambino ir žinutes siuntė visiškai skirtingi žmonės. "Aš taip pat vieniša. Neturiu nei giminių, nei draugų. Gal norėtumėte drauge pasivaikščioti kitą savaitę?" - rašė 50-metė Niujorko gyventoja.

Vienas vyras paprašė patarimo, kokiame rajone būtų geriausia pirkti butą, bankininkas papasakojo apie tai, kaip po jo biuro langais judėjimo "Užimk Volstritą" dalyviai rengia protesto akciją, o 15-metė mergaitė, gavusi dovanų katę, pasidalijo savo džiaugsmu.

Džefas pasakojo, kad jau kitą dieną po to, kai pakabino skelbimus, sulaukė maždaug šimto skambučių. O po to, kai kažkas nufotografavo jo "žinutę" ir patalpino internete, kasdien į jį kreipdavosi ne mažiau kaip tūkstantis žmonių. Kaip pripažįsta pats Džefas, vieną dieną jis "neišleido telefono iš rankų" mažiausiai 16 valandų.

"Man rodos, kad Niujorkas - labai vienišas miestas. Čia labai sudėtinga su kuo nors susipažinti - visi visą laiką kažkur skuba, visi labai daug dirba", - pastebėjo Džefas ir pridūrė, kad daugiausia skambučių jis sulaukė iš Kanados. "Greičiausiai tai labai vieniša šalis", - šyptelėjo vyras.

Džefas įrašinėjo visus pokalbius ir gautas žinutes, o vėliau įtraukė juos visus į "memuarus", kuriuos pavadino "Vienišasis Džefas". "Memuarai" jau šią savaitę turėtų pasirodyti knygynuose.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder