Niujorke nugriaudėjo MTV apdovanojimai: koks vaizdo klipas tapo metų geriausiu?

Niujorke nugriaudėjo MTV apdovanojimai: koks vaizdo klipas tapo metų geriausiu?

Pirmadienio vakarą į „Radio City Music Hall“ areną, esančią Niujorke, rinkosi ryškiausios muzikos ir pramogų pasaulio žvaigždės. Jos ten buvo pakviestos atsiimti ar pristatyti svarbiausių metų vaizdo klipų apdovanojimų.

Kaip ir kiekvienais metais, šiemet vienam atlikėjui buvo įteiktas specialus Michaelo Jacksono avangardinis apdovanojimas, skiriamas geriausioms muzikos legendoms. Pirmadienį jo į sceną atsiimti lipo ne kas kitas, o energingoji, stebinti niekada nepaliaujanti Jennifer Lopez.

Kiekvienos kategorijos nugalėtoją rinko muzikos gerbėjai. Jie nusprendė, kad dainininkės Camila Cabello dainos „Havana“ vaizdo klipas yra metų geriausias, taip pat paaiškėjo, kad buvusi merginų grupės „Fifth Harmony“ narė tapo ir metų atlikėja.

Geriausia metų daina išrinktas reperių Post Malone ir 21 Savage kūrinys „Rockstar“, o geriausia nauja atlikėja paskelbta Cardi B.

Internautai ir melomanai rinko geriausią metų vaizdo klipą, siunčiantį tam tikrą žinią. Juo tapo atlikėjo Childisho Gambino kūrinys „This Is America“. Jis taip pat gavo statulėlę už geriausią choreografiją. Už įspūdingiausią kinematografiją apdovanotas bene garsiausios atlikėjų poros Beyonce ir Jay Z vaizdo klipas dainai „Apes**t“.

Vasaros daina išrinktas Cardi B, Bad Bunny ir J Balwin bendras darbas „I Like It“.

Ne ką mažiau dėmesio sulaukė ir žvaigždžių stilius. Ant rožinio kilimo atlikėjai lipo vilkėdami pačių įvairiausių stilių drabužius: nuo visą kūną dengiančių baltų apdarų iki seksualaus raudono latekso katės kostiumo.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder