Nilas Patrikas Harisas abejoja, ar dar kartą norėtų būti "Oskarų" ceremonijos vedėju

Nilas Patrikas Harisas abejoja, ar dar kartą norėtų būti "Oskarų" ceremonijos vedėju

Komikas Nilas Patrikas Harisas (Neil Patrick Harris) abejoja, ar dar kada ves iškilmingąją "Oskarų" apdovanojimų ceremoniją, įvykusią vasarį ir sulaukusią nemažai kritikos vedėjo atžvilgiu, skelbia BBC.

Serialo "Kaip aš susipažinau su jūsų mama" (How I Met Your Mother) žvaigždė sakė leidiniui "The Huffington Post": Nežinau, ar šeimos ir mano sielos tai priimtų".

Šių metų ceremonijos reitingai buvo 16 proc. žemesni nei pernai ir mažiausi per pastaruosius šešerius metus.

N. P. Hariso, kaip vedėjo, amplua sulaukė nemažai kritikos. Vieni tvirtino, kad aktoriaus juokai buvo lėkšti, o vietomis netgi "nepatogūs". Kitiems keista buvo girdėti tokius komentarus, kai anksčiau komikas yra sulaukęs aplodismentų už "Tony" apdovanojimų vedimą.

Paklaustas, ar jis skaito recenzijas, N. P. Harisas atsakė nedarąs to nuolat, tačiau buvo įdomu sužinoti, kas, žmonių nuomone, pavyko, o kas - ne.

"Labai sunku tik žiūrintiems renginį suprasti, kiek laiko, nusileidimo, kompromisų ir paaiškinimų buvo sudėta į kiekvieną dalyką. Nesiginu, kad viskas, ką pasakiau, buvo pats geriausias pasirinkimas, tačiau tai apdovanojimų šou, ir tu eikvoji energiją 14 veiksmų, perpildytų 20 apdovanojimų", - kalbėjo N. P. Harisas.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder