Nikolė Šerzinger: įspūdingoji darboholikė

Nikolė Šerzinger: įspūdingoji darboholikė

Ši ryški mergina išgarsėjo dalyvaudama merginų grupėje "Pusicat Dolls", bet paskui padarė sėkmingą solistės karjerą, vienintelė iš kolektyvo sulaukė pasaulinės šlovės. Kalbama, kad Nikolė Šerzinger (Nicole Scherzinger) ruošiasi tekėti už savo širdies draugo Liuiso Hamiltono (Lewis Hamilton), su kuriuo draugauja jau senokai.

Vardas Praskovja - močiutės rusės garbei

N.Šerzinger biografija yra gana sudėtinga. Ji gimė 1978 m. Havajuose, daugiakultūrinėje šeimoje. Ryškią ir nestandartinę Nikolės išvaizdą lėmė egzotiška kilmė: jos tėtis yra filipinietis, o mama - pusiau rusė, pusiau havajietė. Įdomu, kad antrasis Nikolės vardas - Praskovja. Taip ji buvo pavadinta rusės močiutės garbei. Ankstyvoji būsimosios žvaigždės vaikystė buvo nelengva. Kai Nikolė buvo visai maža, jos tėvai išsiskyrė, ji liko gyventi su mama, kuri išvyko ieškoti geresnio gyvenimo į Kentukio valstiją. Kaip tik ten sutiko Harį Šerzingerį. Vėliau Nikolė sceniniu pseudonimu pasirinko patėvio pavardę ir būtent šiuo vardu išgarsėjo. Vaikystėje Nikolė lankė dailės mokyklą, vaidino spektakliuose ir svajojo tapti aktore arba dailininke. Beje, mergaitės mama buvo šokėja, taigi būsimoji žvaigždė mokėsi ir iš jos.

Pravardė - verksnė

Nikolė neslepia, kad mokykloje buvo labai kuklus ir net užguitas vaikas. "Mokykloje mane pravardžiavo Verksne, - prisimena ji. Maniau, kad tapsiu menininke, nes buvau labai jautri ir, regis, visai nemokėjau slėpti išgyvenimų". Po mokyklos Nikolė įstojo į Raito universiteto Aktoriaus meistriškumo fakultetą, bet, kaip ir daugelis bendramokslių, jo nebaigė. Mergina įsidarbino pritariančiąja vokaliste mažai žinomoje grupėje, darbas atimdavo visą jos laiką ir mokslui nepakakdavo jėgų. Užtat kaip tik šiuo žingsniu prasidėjo N.Šerzinger kelias į šlovę. Ambicinga Nikolė ilgai būti antrajame plane negalėjo, todėl iš grupės išėjo ir pamėgino Nikolės Kea pseudonimu (jos tėvo pavardė) dainuoti solo. Reikia pasakyti, kad jai neblogai sekėsi: ji sukūrė filmo "50 pirmųjų bučinių" garso takelį, sukaupė pakankamai medžiagos solinei plokštelei, bet jos taip ir neišleido, mat sulaukė siūlymo prisijungti prie merginų grupės "Pussycat Dolls".

Kelias į šlovę

N.Šerzinger iškart tapo pastebimiausia grupės nare. Pirma, mergina vienintelė grupėje rašė dainas, antra, išsiskyrė neįtikėtinu ambicingumu. "Kai reikia dirbti, tampu tikra neurastenike", - prisipažįsta N.Šerzinger. Beje, Nikolei nebuvo lengva siekiant šlovės ir puikios fizinės formos. Pajuokavimas apie neurastenikę nebuvo visiškai be pagrindo - žvaigždė sirgo bulimija, bet apie tai prisipažino tik gerokai vėliau. "Aš savęs nekenčiau. Mano kūnas man buvo bjaurus, jaučiausi sukaustyta, - atskleidė N.Šerzinger viename interviu. - Keista, per visą gyvenimą nesijaučiau tokia vieniša kaip tuo metu, kai buvau grupėje. Suprantu, tai buvo priklausomybė. Aš niekada nevartojau narkotikų, bet kalbant apie bulimiją, apie tai, ką dariau su savo kūnu, tai buvo tipiška narkomanija".

Kol Nikolę kamavo mitybos ir psichikos sutrikimai, ji sparčiai kilo karjeros laiptais. Mergina pradėjo bendradarbiauti su garsiais prodiuseriais, įrašė "Oskaru" vainikuoto filmo "Lūšnynų milijonierius" garso takelį ir net pati nusifilmavo keliuose filmuose.

Dabar N.Šerzinger persikėlė į Londoną, kur ne tik pati kuria, bet ir moko kitus. Žvaigždė teisėjavo britų talentų šou "The X Factor". Dainininkė išėjo iš grupės "Pussycat Dolls", kurią dabar laiko tik etapu pakeliui į solinę karjerą. Tačiau Nikolė neslepia, kad už daug ką turi būti dėkinga šiai patirčiai: "Išmokau priimti save. Buvo neįmanoma nieko paslėpti dėl prigludusių tualetų! Būti merginų grupės nare - tai galimybė remtis į kolegės petį ir tai labai padeda". N.Šerzinger teigia, kad merginos iš "Pussycat Dolls" jai yra tarsi seserys, kad jas pirmas pakvietė paklausyti savo debiutinės plokštelės.

Luisas - viena didelė meilė

N.Šerzinger gyvenime iki šiol buvo tik viena didelė meilė - "Formulės-1" lenktynininkas L.Hamiltonas. Jų romanas primena muilo operą - pora susipažino 2007 m. Miunchene per MTV Europos muzikinius apdovanojimus ir iškart krito vienas kitam į akį. Per 6 draugystės metus jie kelis kartus skyrėsi ir taikėsi, o 2013 m. pareiškė, kad nusprendė išsiskirti suvis dėl pernelyg didelio darbo krūvio. Išsiskyrimų laikotarpiais N.Šerzinger neslėpdavo niūrios nuotaikos ir net pasakodavo, kad rašo muziką jam: "Dabar dirbu studijoje ir įrašinėju muziką, norėdama išgyventi sunkų laikotarpį. Bandau užmiršti išsiskyrimą su Luisu. Nežinau, ar tai patiks mano gerbėjams ir galbūt skamba egoistiškai, bet dabar man būtinai reikia šios terapijos". Bet nepraėjo ir pusmetis, kai Nikolė ir Luisas vėl bandė atnaujinti santykius. Pora uoliai slėpė atsinaujinusį romaną, tačiau fotografai juos užtiko per romantišką pasivaikščiojimą Romoje. Paskui pasklido gandai, kad N.Šerzinger galų gale nutarė karjerą nustumti į antrąjį planą ir tapti lenktynininko žmona. Anksčiau L.Hamiltonas net tris kartus prašė mylimosios rankos ir širdies, o ji vis atsakydavo! Merginos darboholizmas neleido jai net laikinai atsisakyti darbo dėl šeimos. Gali būti, kad kitais metais Nikolė išvyks į Šveicariją palaikyti savo išrinktojo visuose lenktynių sezono etapuose. Juk pora net šešerius metus ėjo savo laimės link, ir dabar N.Šerzinger tiesiog negali jos atsisakyti.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder