Nesuvaržytas princesės Dianos vaikų auklėjimo stilius: kartu su sūnumis ji krėsdavo pokštus

Nesuvaržytas princesės Dianos vaikų auklėjimo stilius: kartu su sūnumis ji krėsdavo pokštus

Užaugęs visų stebimas, princas Harry netrukus pats turės atžalą, kuri bus ne ką mažiau įdomi plačiajai visuomenei. Nors su mama princese Diana savo vaiko būsimas tėtis supažindinti nespėjo, galbūt Harry bus įkvėptas savo atžalas auklėti taip, kaip tai darė jo mama, jį su broliu Williamu ne tik vedusi į greito maisto restoranus, bet ir pasiėmusi juos kartu į užsienį.

Apie princesės Dianos vaikų auklėjimo stilių daugiau papasakojo jai ir princui Charlesui 11 metų dirbusi virtuvės šefė Carolyn Robb. „Sunday Times“ ji atskleidė, kad kadaise dar mažas būdamas princas Harry prieš pusryčius bandė suvalgyti vieną iš šefės iškepto pyrago gabalėlių.

C. Robb, karališkosios poros vaikus dažnai lepinusi įvairiais gardėsiais, Harry pasakė, kad jei jis nori pasivaišinti pyragu, pirmiausia turės atsiklausti mamos. Harry išbėgo iš kambario. Neilgai trukus jis grįžo rankose laikydamas princesės Dianos rašytą raštelį. „Mamytė leidžia!“ buvo parašyta jame. Šefė tą mažą popieriaus gabalėlį vis dar saugo.

Virtuvės šefė su princese Diana palaikė labai artimus santykius. Carolyn atskleidė, kad būdavo dienų, kai Diana užsukdavo į virtuvę, nusispirdavo batus ir jos abi ilgai ir garsiai juokdavosi. „Tai tipinis jos elgesys“, – teigė šefė.

Po Charleso ir Dianos skyrybų 1996-aisiais, C. Robb liko dirbti pas princą. Tą laikotarpį moteris įvardijo kaip nelengvą. „Norėjau kaip nors suteikti jiems paguodą. Būdavau virtuvėje ir kai berniukai užeidavo, mes paplepėdavome, pasilinksmindavome, pavaišindavau juos gardėsiais“, – apie santykius su jaunais princais kalbėjo C. Robb.

Princesė Diana buvo viena labiausiai fotografuojamų moterų pasaulyje. Įamžinti kadrai įrodo, kad ji iš tiesų labai mylėjo savo vaikus. Taip pat aišku pasidarė ir tai, iš kur princas Harry paveldėjo savo linksmą būdą. Kenas Wharfe’as, buvęs princesės Dianos apsaugos pareigūnas, prisiminė pokštą, kurį spaudai ji iškrėtė padedama sūnaus.

Atostogų Necker saloje metu princesė Diana norėjo išvengti spaudai skirtos fotosesijos, tačiau nuomonę pakeitė sužinojusi, kad jos sūnums salos vadybininkas padovanojo didžiules katapultas.

„Williamas sakė norintis užsinešti katapultą ant uolos ir kai mama bus fotografuojamą, į spaudos atstovus paleisti vandens pilną balioną“, – paaiškino K. Wharfe’as.

Pasak jo, berniukai buvo itin taiklūs ir pataikė į karališkosios šeimos reporterį Jamesą Whitakerį. „Tai tikriausiai buvo geriausios Karibuose darytos nuotraukos“, – prisiminė K. Wharfe’as.


Savo socialinio tinklo paskyroje karališkajai šeimai kadaise dirbęs liokajus Paulas Burrelas pasidalijo nuotrauka, kurioje įamžinta princesė Diana su sūnumis zoologijos sode Bristolyje. Pasak jo, Diana, jei tik galėjo, su savimi visur vedėsi ir vaikus, prie jų prisijungti prašė ir liokajaus šeimą.

„Ji didžiuotųsi, kokiais vyrais tapo jos mažieji berniukai, tikrai pritartų jų gyvenimo partnerių pasirinkimams ir būtų mylėjusi savo anūkus. Jos įpėdiniai – britų karališkosios šeimos ateitis“, – sakė jis.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder