Natalijos Bunkės ir jos mylimojo nuotykiai garsiausiame žiemos festivalyje: pasiklydo Alpėse ir teko kviestis pagalbą

Natalijos Bunkės ir jos mylimojo nuotykiai garsiausiame žiemos festivalyje: pasiklydo Alpėse ir teko kviestis pagalbą

Dainininkė Natalija Bunkė neseniai lankėsi Prancūzijos Alpėse. Pirmą kartą slidinėjusi moteris patyrė nemažai nuotykių, o kartą netgi turėjo ieškotis pagalbos. Visais kelionės įspūdžiais ji pasidalino ir su Delfi.

„Pirmą kartą gyvenime slidinėjau ir kažkodėl galvojau, kad man nepavyks, bet pavyko. Iš tikrųjų norėčiau grįžti į šią vietą“, – sakė Natalija.

Teko kviestis pagalbą

Nuotykiai dainininkę pasitiko vos atkeliavus į Prancūziją. „Pirmiausia, kai tik atvykome, išsinuomojome mašiną, kuri buvo su vasarinėmis padangomis, tai buvo „labai smagu“. Be to, mes iš karto pasiklydome, nuvažiavome ne tuo keliu, nes navigacija mus vedžiojo keistais keliais. Bevažiuodami, žiūrime, kad jau šalia skardis toks, kad atrodo, tuoj nugarmėsime. Važiuodami matėme šalia policijos automobilį su švyturėliais, dėl jo buvome priversti apsisukti, nes policija užtvėrė kelią, tada į reikiamą vietą bandėme važiuoti kitu keliu. Mūsų užkrauta mašina neužkilo, sustojome ir teko palikti automobilį bei ieškoti pagalbos. Ačiū Dievui, pavyko ją rasti. Kitą dieną automobilį pasiėmėme. Jau ir oras nebuvo toks baisus, nes ten būna ir pūga. Automobiliai ten turi turėti grandines, na, o mes, ekstremalai, nusprendėme taip pasivažinėti“, – pasakojo Natalija.

„Tomorrowlandas“ ir sunkios eismo sąlygos

Tuo metu, kai Natalija lankėsi Alpėse, vyko garsusis „Tomorrowlando“ festivalis. Jame šokti atlikėjai buvo smagu, tačiau sunkiausia buvo iš jo grįžti, nes 30-ies kilometrų kelionė truko net 2 valandas.

„Dalyvavome žiemos „Tomorrowlande“. Tokiame festivalyje nesu niekada buvusi nei Lietuvoje, nei užsienyje. Tai buvo įdomi patirtis, bet nebuvo taip, kad man labai ten patiktų ar tai būtų palikę didžiulį įspūdį. Pati scena, efektai gražūs. Tiesa, buvo labai blogas oras, labai pustė, bet buvome kartu su draugais tai buvo faina“, – sako Natalija.

Sunkiausia dainininkei buvo kelionė iš šio festivalio, nes teko važiuoti kalnais, o oro sąlygos buvo labai prastos.

„Važiuoti reikėjo kalnais autobusu, kuris važiavo užsidėjęs grandines ant ratų. Buvo daug persėdimų, tai vargino. Na, o gal aš išlepusi jau esu, pripratusi šokti į mašiną ir važiuoti“, – juokavo žinoma moteris.

„Festivalio vieta buvo nutolusi nuo mūsų gyvenamosios vietos apie 30-imt kilometrų. Čia kaip ir nedaug, bet iki tos vietos dėl prastų oro sąlygų kalnais važiavome 2 valandas“, – pridūrė atlikėja.

Pykčių pavyko išvengti

Natalija kelionėje laiką leido su mylimuoju Edgaru bei jo pusseserė, kuri jau dešimt metų yra gera dainininkės draugė.

„Mes keliavome keturiese su bendrais draugais. Išeina, kad jo giminė – mano draugai“, – linksmai pasakojo Natalija.

Kelionėse poros neretai apsipyksta, tačiau ši taisyklės Natalijai ir Edgarui negalioja.

„Kelionės metu nesipykome, mes su juo išvis nesipykstame. Edgaras pykti nemoka, jei kokį grubesnį žodį vienas kitam pasakome, tai praeina kokios penkios minutės ir tai pamirštame. Gaila laiką leisti pykčiams“, – tikino Natalija.

Natalijos sūnus Kristupas šį laiką praleido namie su krikšto mama Kristina.

„Kadangi sūnus eina į mokyklą, jis buvo paliktas su krikšto mama, kuri jį prižiūrėjo. Jis buvo patenkintas, kad jam viskas buvo padaryta, suruošta, žodžiu, nenuobodžiavo vaikas“, – pasakojo Natalija.

Ketina susitelkti į darbus

Artimiausiu metu Natalija ketina laiką skirti darbams.

„Artimiausiu metu jokių kelionių neplanuoju, turiu darbų, kuriuos noriu padaryti. Dažniausiai pavasarį važiuoju kur nors, pavyzdžiui, į Turkiją, ištiesti kojas truputėlį, bet dabar planuose to nėra ir manau, kad negalėsiu sau to leisti. Aš tokia esu. Man labiau patinka pasyvus poilsis, nes darbo nemažai turiu. Tačiau ir aktyvios, ir pasyvios atostogos gerai. Visokių reikia“, – dėstė Natalija.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder