Meksikos gražuolė Jimena Navarrete tapo "Mis Visata 2010"

Meksikos gražuolė Jimena Navarrete tapo "Mis Visata 2010"

22 metų meksikietė Chimena Navaretė (Jimena Navarrete) naktį į antradienį karūnuota "Mis Visata 2010". Ji įveikė 82 konkurentes iš viso pasaulio.

Las Vegase vykusiame konkurse karūną gražuolei uždėjo ligšiolinė "Mis Visata" titulo savininkė iš Venesuelos Stefanija Fernandes (Stefania Fernandez). JAV milijardieriaus Donaldo Trampo (Donald Trump) organizuotą renginį savo televizorių ekranuose stebėjo milijonai žmonių.

Nugalėtojai įteikta ne tik žvilganti karūna, bet ir metų stipendija studijuoti aktorių mokykloje Niujorke. Be to, Chimena metus laiko nemokamai bus aprūpinama batais, rūbais ir kosmetika. Per tą laiką naujoji "Mis Visata", be kita ko, turės pasišvęsti kovai su AIDS ir krūties vėžiu.

Ch. Navaretė sužavėjo žiuri ne tik savo rubino spalvos vakarine suknia, bet ir atsakymu į dailiojo čiuožimo atstovo Evano Laisačeko (Evan Lysacek) klausimą, kaip išmokyti vaikus atsakingai naudotis internetu. "Internetas dabartiniais laikais yra būtinas, naudingas instrumentas, - sakė gražuolė. - Mes turime išmokyti juos savo vertybių, kurių išmokome šeimoje", - pabrėžė ji.

Meksikietės pergalė žiūrovams greičiau buvo netikėta. Favoritėmis buvo laikomos Venesuelos, Airijos ir JAV atstovės.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder