2020 m. liepos 13 d. 04:07 val., pirmadienis

ve  >  Žinios  >  Laisvalaikis  >  Įvairybės

Įvairybės

Meghan ir Harry vestuvių torto kūrėja: tą dieną mano svajonių darbas tapo dar geresnis

2020-05-21, 09:56

Alfa Pramogos

Meghan ir Harry vestuvių torto kūrėja: tą dieną mano svajonių darbas tapo dar geresnis nuotrauka, foto

Claire Ptak, Meghan Markle ir Harry © SCANPIX

Reklama

Antradienį Meghan Markle ir Harry mini antrąsias vestuvių metines. Prieš dvejus metus garsiajai porai kepusi vestuvių tortą, Claire Ptak šiandien pasidalijo šiltais prisiminimais, skelbia People.

Moteris, kūrusi Meghan ir Harry vestuvių tortą, instagrame pasveikino sutuoktinius. „Sveikinu Harry ir Meghan su antrosiomis vestuvių metinėmis. Mano svajonių darbas tą dieną tapo dar geresnis“, – socialiniame tinkle rašė moteris.

Kitame įraše moteris pasidalijo nuotrauka, kurioje užfiksuota visa tą dieną dirbusių kepėjų komanda. „Mano svajonių komanda. Negaliu patikėti, kad tai įvyko prieš dvejus metus. Aš labai myliu šiuos kepėjus. Tai buvo didelis iššūkis ir mes jį įveikėme“, – prie nuotraukos rašė C. Ptak.


Kepėjų komanda praleido penkias dienas kepdami ir kurdami vestuvių tortą Bakingamo rūmuose. Vėliau tortas buvo pergabentas į Windzoro pilį. Ingredientų sąrašą sudarė net 200 Amalfio citrinų, 500 ekologiškų kiaušinių, 20 kg sviesto, 20 kg miltų ir 20 kg cukraus.

Mehgan ir Harry mėgavosi tortu savo vestuvių dieną, jo unikalus skonis buvo parinktas Kensingtono rūmų. „Tai pavasario skonis“, – buvo skelbiama prieš ceremoniją. Tortas buvo padengtas sviestiniu kremu, kurį C. Ptak apibūdino kaip „glotnus ir labai gardus“, ir papuoštas 150 gyvų gėlių žiedų, įskaitant bijūnus ir rožes.

„Tekstūra buvo labai maloni, o skonis labai pavasariškas ir britiškas“, – sakė moteris prieš vestuves.

C. Ptak, kuri turi kepyklą Londone, 2018 m. sakė, jog jaučiasi sužavėta, kad buvo pasirinkta sukurti Meghan ir Harry vestuvių tortą. „Aš negaliu apsakyti, kokia esu sužavėta, kad mane pasirinko šiam darbui. Žinant, kad Meghan ir Harry turi tas pačias vertybes kaip mano, dėl maisto kilmės, tvarumo ir svarbiausia skonio, padaro tai dar labiau jaudinančiu įvykiu“, – tuomet sakė C. Ptak.

Griežtai draudžiama "Vakarų eksprese" paskelbtą informaciją kopijuoti ir platinti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitaip ją naudoti neturint raštiško leidėjų sutikimo. Turinio naudojimo taisyklės.

Tavo komentaras

Vardas*

El. paštas

Komentaras*

Siunčiama. Prašome palaukti...

Šiandien VE.lt skaitykite

Įvairybės

Dangaus kūnai: saulė teka 4.58 val., leidžiasi 21.49 val. Dienos ilgumas 16.51...

Liepos 12-oji Lietuvoje ir pasaulyje nuotrauka, foto

Dangaus kūnai: saulė teka 4.57 val., leidžiasi 21.50 val. Dienos ilgumas 16.53...

Liepos 11-oji Lietuvoje ir pasaulyje nuotrauka, foto

Kaip iš Lietuvos teritorijos "dingo" 830 tūkst. gyventojų (2) nuotrauka, foto

SE, Daugiau nei šimtas metų nuo Pirmojo pasaulinio karo pabaigos. Ką pakeitė šis...

J. Gižo sodyboje – unikali ekspozicija nuotrauka, foto

Vakarų Lietuva, Liepos–spalio mėn. muziejuje J. Gižo etnografinėje sodyboje (Žvejų g. 13, Dreverna,...

Atsisveikinimas su sveiku protu. Liumpeninteligentų valanda nuotrauka, foto

Nuomonės, Didžioji dauguma dabartinių inteligentų yra patys tikriausi prisitaikėliai ir chrestomatiniai kolaborantai. Tačiau...

60 metų santuokoje nugyvenę žemaičiai ištvėrė siaubingą tragediją nuotrauka, foto

Žmonės, Vatušiškis Alfonsas Stonys geltonkasę gražuolę Ireną Magdaleną Sungailaitę pirmąsyk pamatė 1959...

Vakarų Lietuva, Paskelbta prieš 8 val.

Nuomonės, Paskelbta prieš 8 val.

Pasidalink

Jūsų vardas*

Draugo el. paštas*

Komentaras

Siunčiama. Prašome palaukti...