M. Jacksono kambarinė - jis buvo pedofilas

M. Jacksono kambarinė - jis buvo pedofilas

Popmuzikos karalius Michaelas Jacksonas lytiškai išnaudojo tuzinus vaikų, viską filmavo ir vaizdo medžiagą laikė slaptoje bibliotekoje savo „Neverland“ rančoje, teigia buvusi atlikėjo kambarinė. Moteris tikina, kad pati savo akimis matė nepadorų M. Jacksono elgesį su vaikais. Ji neabejoja, kad egzistuoja ir jo „sekso juostų“ kolekcija.

Buvusi asmeninė dainininko M. Jacksono kambarinė Adrian McManus portalui Dailymail.co.uk papasakojo, kokie nedori dalykai dėjosi garsiojoje popmuzikos karaliaus rančoje. Ji taip pat tvirtina, kad nėra jokių abejonių, jog M. Jacksonas buvo pedofilas.

Pasirodžius visą pasaulį šokiravusiai dokumentinei juostai apie tai, ką patyrė du vyrai, vaikystėje laiką leidę su garsiausia pasaulio žvaigžde, 56-erių A. McManus taip pat nusprendė netylėti. Moteris teigia mačiusi, kaip į miegamąjį Michaelas atsivesdavo būrius vaikų, o tvarkydama namus aptikdavo keistų radinių. Pavyzdžiui, Adrian dažnai rasdavo berniukų apatinių sukūrinėje vonioje, šalia Michaelo lovos ir įvairiose namo vietose mėtydavosi vazelino indai, tamponai. Moteriai teko matyti, kaip po rančą lakstydavo pusnuogiai vaikai. Be to, M. Jacksonas turėjo keistą potraukį vaikų nuotraukoms.

„Radusi namuose, vaikams skirtuose kambariuose, ir net golfo aikštynuose išmėtytus vazelino indus ir kitus daiktus nekreipiau į tai per daug dėmesio, nes jis buvo mano viršininkas ir aš tik atlikau savo darbą. Tačiau ne kartą esu susimąsčiusi, kam jam visa tai buvo reikalinga“, – atviravo Adrian.

Buvusiai rančos darbuotojai dažniausiai tekdavo tvarkyti namus po ilgų savaitgalių, kai pas popmuzikos žvaigždę svečiuodavosi vaikai. „Vaikiškų apatinių rasdavau visur: Michaelo kambaryje, dokumentų spintos gale. Jie buvo sukietėję, pageltę, bet kam priklausė – nežinojau, – tęsė ji. – Pono Jacksono kambaryje stovėjo sūkurinė vonia, kurioje jis dažnai maudydavosi su berniukais. Man reikėdavo iš jos išleisti vandenį, bet prieš tai turėdavau išgriebti jame plaukiojančius Michaelo ir vaikų apatinius. Jei ne vonioje, rasdavau juos išmėtytus aplink ją.“

A. McManus pridūrė, kad dažnai matydavo, kaip atlikėjas vaikščiodavo rankomis susikibęs su berniukais, juos bučiuodavo. Pasak jos, keisčiausia buvo tai, kad vaikai kovodavo dėl jo meilės.

Dar vienas keistas radinys Michaelo namuose, kuriuose lankydavosi ir vaikai, – knygos apie masturbaciją. Tačiau labiausiai moters atmintyje įstrigo didelė vaizdajuosčių kolekcija, kurią atlikėjas slėpė bibliotekoje. A. McManus tiki, kad jose – intymi medžiaga, kurią garsus vyras įamžino dar 1990-aisiais. Kambarinės nuomone, prieš dešimtmetį miręs atlikėjas šiuos vaizdo įrašus, galėjusius labai pakenkti jo reputacijai, slėpė nuo policijos kino teatre, esančiame atskirame name jo įspūdingoje „Neverland“ rančoje.

„Manau, kad juose užfiksuota, kaip Michaelas ir berniukai užsiima nedorais dalykais. Tik tai paaiškina, kodėl vaizdajuostės buvo slepiamos“, – sakė Adrian ir pridūrė, kad nors niekada nematė, kas įrašyta tose vaizdajuostėse, sprendžiant iš M. Jacksono elgesio su vaikais ir to, jog juostos buvo slepiamos, ji įsitikinusi, kad ten įamžinta būtent tai.

A. McManus taip pat pabrėžė faktą, kad M. Jacksonas su savimi visuomet turėjo vaizdo kamerą arba fotoaparatą. Be to, jo namuose buvo didžiulė įžengiama spinta, kurioje nuo viršaus iki apačios prikrauta brangios vaizdo technikos, fotoaparatų, baterijų ir įkroviklių.

„Jis mėgo fotografuoti, filmuoti vaikus, dažniausiai berniukus“, – sakė moteris.

Suimtas, bet išteisintas

Buvusi M. Jacksono kambarinė A. McManus apie tai, ką matė dirbdama garsiai žvaigždei, papasakoti nusprendė pasirodžius visą pasaulį sukrėtusiam HBO dokumentiniam filmui, kuriame atskleidžiama dviejų vyrų – Wade’o Robsono ir Jimmy Safechucko, – patyrusių ilgalaikę atlikėjo prievartą, istorija. Filmo prodiuseriai tikino žinoję, kad kažkur egzistuoja Adrian minėtos juostos, tačiau jų rasti jiems nepavyko.

Nuo 1990-ųjų A. McManus asmenine M. Jacksono kambarine dirbo ketverius metus. Ji buvo viena iš kelių darbuotojų, kurios galėjo patekti į atlikėjo miegamąjį, vonios ir kitus slaptus kambarius. Pasak jos, kai į viešumą išlindo informacija apie M. Jacksonui gresiančią baudžiamąją atsakomybę po to, kai Jordanas Chandleris apkaltino jį prievarta, vaizdajuostės buvo paslėptos.

„Nežinau, kur jos dingo, tačiau esu girdėjusi, kad vyro, kuris vadovavo rančoje esančiam kino teatrui, sūnėnas dalį jų paslėpė itin saugioje vietoje“, – tęsė Adrian.

1993-iaisiais 13-metis J. Chandleris popmuzikos žvaigždę apkaltino lytine prievarta. Byla buvo nutraukta sumokėjus 20 mln. dolerių. Dar viena byla prieš atlikėją buvo iškelta 2003-iaisiais. Po tokių pat 13-mečio, vėžį įveikusio Gavino Arvizo, kaltinimų M. Jacksonui jis buvo sulaikytas. Tačiau po dvejus metus trukusio bylinėjimosi atlikėjas buvo išteisintas.

Darbuotojai buvo įbauginti

Šiuo metu Adrian dirba slauge Kalifornijoje ir teigia esanti rami po to, kai pasakė visą tiesą apie savo buvusį viršininką. Ji pridūrė nenustebusi, kai sužinojo, kad kaltinimus lytine prievarta žvaigždei pateikė W. Robsonas ir J. Safechuckas. Jie buvo dažni „Neverland“ rančos svečiai.

„Michaelas buvo tiesiog išprotėjęs dėl Jimmy. Jo miegamajame jie persirenginėdavo. Jimmy apsinuoginus, Michaelas leisdavo jam pasimatuoti jo asmeninius sceninius kostiumus, pižamas, netgi garsiąją juodos spalvos skrybėlę“, – tęsė Adrian.

Moteris nuo pat pradžių pastebėjo, kad M. Jacksono ir Jimmy santykiai yra kitokie: „Jis nuolat būdavo jį apsikabinęs, laikydavo jo ranką, elgdavosi su juo labiau kaip su antra puse, o ne kaip su draugu.“

Buvusi kambarinė tikina, kad atlikėją išteisinti pavyko dėl jo įvarytos baimės kitiems. Pasak Adrian, asmeninė M. Jacksono apsaugos komanda darbuotojams grasindavo susidorojimu, juos gąsdindavo. Savo darbuotojus baugindavo ir pats Michaelas.

„Labai gerai jį pažinojau. Man buvo liepta nekalbėti apie nieką, ką žinau. Mane tai neramino. Kai man buvo leista tvarkyti jo miegamąjį, sulaukiau paties Michaelo grasinimų. Bijojau dėl savęs ir savo šeimos. Ne kartą man buvo pasakyta, kad pasamdyti smogiką jiems vieni juokai, kad jis gali perpjauti man gerklę, o mano kūnas taip niekada ir nebus rastas. Niekas nežinojo, kas tokie buvo tie apsauginiai, tačiau visi jų bijojo. Jie nešiojosi ginklus, – pasakojimą tęsė buvusi M. Jacksono darbuotoja. – Michaelas buvo manipuliatorius, visi jo bijojome. Buvau išmokyta neuždavinėti klausimų.“

Moteris taip pat mano, kad prie viso to labai prisidėjo didžiuliai Michaelo turtai. Tuo metu jie siekė daugiau nei 250 mln. dolerių. Jis negailėjo pinigų geriems advokatams ir net pasamdė privatų detektyvą, kad padėtų išsaugoti atlikėjo reputaciją, taip pat įbaugintų jam pakenkti norėjusiems žmonėms.

„Manau, visi, kam teko bendrauti su Michaelu, savaip kentėjo, nes jam kažkas nepatiko. Džiaugiuosi, kad pasaulis ėmė domėtis kita jo puse, tačiau vis dar yra tokių, kurie atsisako liautis dievinę šį baisų žmogų. Viliuosi, kad pastarieji greitai nusiims rožinius akinius ir supras, koks jis buvo iš tikrųjų. Galėjo prabilti daugiau žmonių, nes galbūt šiandien, jei jis vis dar būtų gyvas, M. Jacksonas jau sėdėtų kalėjime. Galbūt viskas būtų pasisukę kita kryptimi“, – pasakojo A. McManus.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder