Londone išdalinti Britų muzikos apdovanojimai

Londone išdalinti Britų muzikos apdovanojimai

Trečiadienio vakarą Didžiojoje Britanijoje išdalinti Britų muzikos apdovanojimai.

Britų grupė „The 1975“ ir britų elektroninės muzikos atlikėjas, prodiuseris ir dainų autorius Calvinas Harrisas tapo bene didžiausiais vakaro laimėtojais.

Nuotr.: Calvinas Harrisas

„The 1975“ tapo svarbiausio vakaro apdovanojimo - geriausio britų metų albumo - laimėtojais už muzikos albumą „A Brief Inquiry Into Online Relationships“. Jie taip pat atsiėmė geriausios Didžiosios Britanijos metų grupės apdovanojimą.

C. Harrisui kartu su atlikėja Dua Lipa įteiktas geriausio britų singlo apdovanojimas už dainą „One Kiss“. Vyras taip pat paskelbtas geriausiu metų prodiuseriu. Teigiama, kad C. Harrisas gali būti geriausiai pasaulyje apmokamas didžėjus. Jis dirbo kartu su tokiais žymiais atlikėjais kaip Katy Perry, Ariana Grandė, Rihanna ir Pharrellas Williamsas.

Nuotr.: dainininkė Dua Lipa

Geriausio Didžiosios Britanijos solo atlikėjo apdovanojimas atiteko dainininkui ir dainų autoriui George'ui Ezrai, o geriausia britų solo atlikėja pripažinta dainų autorė ir atlikėja Jorja Smith.

Tuo tarpu geriausio tarptautinio solo atlikėjo apdovanojimas atiteko reperiui Drake'ui, o geriausios tarptautinės solo atlikėjos apdovanojimo laimėtoja tapo A. Grandė.

Geriausios tarptautinės muzikos grupės vardą pelnė grupė „The Carters“, kurią sudaro sutuoktinių pora Beyonce ir Jay-Z.

Apdovanojimas už geriausią britų debiutą atiteko dainininkui Tomui Walkeriui, o geriausio britų vaizdo klipo laimėtojais tapo merginų grupė „Little Mix“ ir reperė Nicki Minaj už „Woman Like Me“.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder