Lady Gaga sukėlė paniką, kai iškart po „Oskarų“ pasipuošusi 28 mln. vertės aksesuaru apsilankė greito maisto restorane

Lady Gaga sukėlė paniką, kai iškart po „Oskarų“ pasipuošusi 28 mln. vertės aksesuaru apsilankė greito maisto restorane

Lady Gaga nejuokais išgasdino apsaugos darbuotojus, kai po „Oskarų“ teikimo ceremonijos apsilankė greito maisto restorane „Taco Bell“ dėvinti 28 mln. vertės kaklo papuošalą su deimantu, skelbia Dailymail.

Dainininkė ir aktorė pasakojo, kad iškart po apdovanojimų kartu su seserimi apsilankė greito maisto restorane. Žvaigždė norėjo atšvęsti gavusi „Geriausios dainos“ iš filmo "A Star Is Born" apdovanojimą.

Lady Gaga buvo pasipuošusi stulbinančios vertės kaklo papuošalu su deimantu. „Aš nežinojau, kas įvyks tą naktį - aš tiesiog buvau laiminga būdama ten. Kartu su seserimi išėjome po apdovanojimų ceremonijos ir niekam nesakiau, kad vis dar esu užsidėjusi prabangų papuošalą“, - pasakojo dainininkė.

„Visi išsigando dėl to, kad aš vis dar jį dėvėjau - kai atvykau į Madonnos namus, apsaugos darbuotojai nužvelgė mane ir po to apsilankėme greito maisto restorane “Taco Bell". Mano automobilis buvo sustabdytas ir apsauginiai atsargiai nuėmė prabangų aksesuarą", - tęsė Lady Gaga.

Deimantą, kuris buvo atrastas daugiau nei prieš 140 metų Pietų Afrikoje, paskutį kartą dėvėjo aktorė Audrey Hepburn per filmo "Breakfast At Tiffany's" turą 1961 m.

Lady Gaga buvo nominuota 2019 m. „Oskarams“ „Geriausis aktorės“ ir „Geriausios dainos“ nominacijoms filme "A Star Is Born", pastarajį dainininkė laimėjo.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder