Kylie Minogue atskleidė savo tobulos figūros paslaptį

Kylie Minogue atskleidė savo tobulos figūros paslaptį

Iki Kylie Minogue koncerto Kauno „Žalgirio“ arenoje, vyksiančio spalio 31-ąją, lieka mažiau nei mėnuo. Praėjusią savaitę Didžiojoje Britanijoje prasidėjęs dainininkės koncertų turas „Kiss Me Once Tour“ jau įsibėgėjo – šią savaitę Kylie tris sykius iš eilės koncertavo didžiojoje Londono O2 arenoje. Žiūrovus ji žavi ne tik populiariausiais hitais, bet ir pavydėtinomis kūno formomis, vyrus tiesiog vedančiomis iš proto.

Kylie Minogue jau daug metų vadinama viena seksualiausių planetos dainininkių – ir šie komplimentai netyla, žavingajai australei sulaukus 46-erių.

„26 metai po pirmojo hito, o ji vis dar turi tiek energijos ir charizmos, lyg būtų dvidešimties“, - po koncertų Londone rašo leidinys „The Independent“.

Jis akcentuoja daugybę koncerto metu pakeistų Kylie ir jos šokėjų kostiumų – kiekvienas jų erotiškesnis už prieš tai buvusį. Per dvi šou valandas dainininkė persikūnija į seksualią policininkę, šeštojo dešimtmečio namų šeimininkę, „disco“ muzikos karalienę ir princesę, tarsi nužengusią iš „Disney“ studijos animacinių filmų.

Žvilgsnis į Kylie naujojo koncertų turo užkulisius: http://youtu.be/_n0C7rdAvbg

Kylie yra net keliolika kartų skirtingų žurnalų skaitytojų išrinkta seksualiausia scenos moterimi – nepriekaištinga jos išvaizda gerbėjus keri ir šiandien. Tai įrodė ir šią savaitę paskelbta žinia, jog dainininkė tapo garsaus Europos apatinių drabužių gamintojo „Sloggi“ naujos reklamos kampanijos žvaigžde.

Kaip scenos fėjai pavyksta išsaugoti tokią figūrą, ji mielai papasakojo britų spaudai. Atlikėja tvirtina, kad visiškai nesilanko sporto salėje – kad prieš gastroles įgytų gerą fizinę formą, jai visiškai pakanka repeticijų maratono.

„Tiesa, aš daug bėgioju. Neturiu asmeninio trenerio ar kažko panašaus. Žmonės įsivaizduoja, kad po sunkios ligos (Kylie yra įveikusi krūties vėžį) pradedi labai rimtai rūpintis sveiku gyvenimo būdu, bet aš nesu apsėsta minčių apie tai. Pastaruosius keletą metų mano svoris beveik nekinta“, - prisipažino dainininkė.

Griežtų dietų ji irgi nesilaiko – tačiau valgo daug žuvies ir daržovių, pusryčiams renkasi skrudintą duoną su ožkos pieno sviestu ir migdolų pasta. Žalingiausiu savo įpročiu dainininkė vadina pomėgį gerti daug kavos.

Dainininkė nemano, kad seksualų įvaizdį gali apriboti amžius – viskas priklauso nuo to, kaip jaučiasi pati moteris.

„Buvo laikotarpis, kai fotosesijose vilkėjau vyriškus drabužius ir pozavau su labai mažai makiažo. Vieną dieną prabudau ir supratau, kad nesijaučiu savimi. Jei jautiesi seksuali, nieko bloga tai parodyti. Moteriškumui ribų nėra. Aš puikiai jaučiuosi su trumpu sijonėliu“, - dėstė Kylie.

Juoką jai sukėlė ir jaunesnės dainininkės Miley Cyrus patarimas. Ši mergina apsilankė vienoje Kylie repeticijų ir bandė ją įtikinti scenoje išbandyti „twerk“ šokį, kai itin vulgariai kratomas užpakalis.

„Pasakiau – ačiū, bet tai ne man. Gal tai ir smagu, bet to nedarysiu. Mano judesiai, kaip čia pasakius, šiek tiek švelnesni. Be to, neturiu tokių didelių sėdmenų, kokius turi kurios „twerk“ propaguojančios dainininkės. Nicki Minaj ir Iggy Azalea – šiuo požiūriu tos damos yra visai kitoje lygoje“, - juokėsi Kylie.

Savo akimis pamatyti tai, apie ką tris dienas kalbėjo visas Londonas, Lietuvos žiūrovai jau spalio 31-ąją galės Kaune. Bilietai į karščiausią šio rudens koncertą platinami visose „Ticketpro“ kasose ir internetu – www.ticketpro.lt

Kylie Minogue koncertą Kaune rengia didžiausias Baltijos šalių koncertų organizatorius „Live Nation Lietuva“, šįmet taip pat kviečiantis pamatyti Enrique Iglesio, grupės „Roxette“ koncertus Kauno „Žalgirio“ arenoje, ten pat vyksiantį geriausią pasaulyje „Pink Floyd“ muzikos šou „Brit Floyd“, šou ant ledo visai šeimai „Ledynmetis“, žymiausių Rytų Europos iliuzionistų brolių Safronovų magijos spektaklį, Radistų 7-ojo gimtadienio fiestą ir daugybę kitų renginių.

Šįmet sukurtas Kylie Minogue vaizdo klipas „Sexercize“:

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder