Kokios merginos visada pakviečiamos į antrąjį pasimatymą

Kokios merginos visada pakviečiamos į antrąjį pasimatymą

Statistika byloja, kad tik 20 proc. pirmųjų pasimatymų turi tęsinį. Visi kiti pasmerkti taip ir likti pirmais ir paskutiniais. Kad patektumėte į tuos 20 proc., pasinaudokite šešiomis psichoterapeuto Aleksandro Rapoporto taisyklėmis, kurias verta įsidėmėti.

1. Eikite į pasimatymą ne parodyti savęs, o įdomiai pabendrauti su vyru

Dauguma moterų ateina į pasimatymą, aiškiai suprasdamos, kad būtent ji yra vakaro programos vinis. Kai jūs nereikalaujate dėmesio tik sau, užmezgate dialogą, o ne pereinate į monologą, kai įsijautusios klausote vyro, ir jis tai pastebi, jūs teikiate jam malonumą pirmiausia kaip žmogui, o ne paprasčiausiam priešingos lyties atstovui.

2. Atjunkite mintis

Žinoma, labai lengva pasakyti. Bet kaip tai padaryti, kai atsiduriate vienumoje su maloniu pašnekovu, kuris nenuleidžia nuo jūsų akių? O kad jūs toms akims atrodytumėte puikiai, reikia sekti pokalbio eigą, savo išvaizdą (kad nenusitrintų lūpdažiai) ir vyro elgseną.

Todėl eikite į pasimatymą nesitikėdamos malonaus laiko praleidimo, tačiau ir nestatydamos iliuzinių oro pilių. Kaip lošėjas eina į kazino ne išlošti, o patirti malonumo iš proceso, nesvarbu, koks bus jo rezultatas.

3. Geranoriškumas

Ši savybė reiškia, kad jūs galite priimti bet kokį žmogų, jo nesmerkdami. Net jeigu atėjusios į pasimatymą pamatysite, kad pašnekovo išvaizda visai skiriasi nuo tos, kurios tikėjotės ar kurią matėte nuotraukoje socialiniuose tinkluose. Net jeigu jo elgesys skirsis nuo to, kuris yra jums priimtinas, žiūrėkite į tą žmogų kaip į gerą ir normalų. Per pasimatymą geranoriškai priimkite jį tokį, koks yra, o ar norėsite toliau bendrauti – tai jau kitas klausimas.

4. Užbaikite pasimatymą anksčiau, nei norėtumėte

Puiki psichologinė taktika: pagaukite savo mintį ir pasakykite sau „Stop!“, o jam pasakykite, kad jums labai gaila, jog reikia bėgti. Jis nustebs. Ir jame pabus mažytis godumo jausmas – kaip vaikui, iš kurio netikėtai atima saldumyną.

5. Nepadauginkite alkoholio

Alkoholis gali sunaikinti visas jūsų pastangas sužavėti pašnekovą. Pirmųjų susitikimo akimirkų simpatija virs antipatija.

6. Pasiūlykite prisidėti prie sąskaitos už pietus restorane

Rimtas vyras būtinai įvertins tokį pasiūlymą. Jis neims pasipiktinęs šnypšti ir neklaus, kuo jį laikote, gal jis nepajėgus sumokėti už damą. Jeigu taip elgsis, tai toks vyras jums nereikalingas. Neverskite, orus vyras ramiai išspręs šį klausimą ir sumokės, tačiau jūs jo akyse gausite porą papildomų balų.

Viskas gerai, kas gerai prasideda!

Nuo sėkmingo darbo pokalbio prasideda karjera. Ant tvirto pamato išauga namas, kuris statomas dešimtmečius. O kartais vienas sėkmingas pasimatymas gali tapti dviejų žmonių, kuriems lemta visą likusį gyvenimą būti kartu, jausmingų santykių startu.

ALFA

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder