Klaipėdos šokėjoms - stresas dėl lagaminų

Klaipėdos šokėjoms - stresas dėl lagaminų

Krepšinio pasaulyje puikiai žinomos Klaipėdos universiteto "Leader dance" šokėjos, treniruojamos Bronės Švitrienės, sužibėjo kitu amplua - šoko pasaulio lygos tinklinio varžybose, kuriose žaidė Prancūzijos ir Kubos nacionalinės rinktinės. Tiesa, grįžtant namo neapsieita be kuriozų - Rygos oro uoste pasigesta lagaminų, kuriuose buvo daugybė šokėjų kostiumų.

Tai klaipėdietėms (anksčiau buvo vadinamos Kauno "Žalgirio" šokėjomis) sukėlė itin nemalonių jausmus ir įtampą, kadangi jau po kelių dienų jų planuose - šokti Europos moterų krepšinio čempionato finaliniame etape Lenkijoje, Lodzėje.

"Į Rygą parskridome sekmadienį, tačiau lagaminų nebuvo, kažkur pasiklydo. Tad į Lietuvą parvykome be lagaminų, tik su rankiniu bagažu, - pasakojo "Leader dance" šokių vadovė B. Švitrienė.

- Labai jaudinomės, kadangi reikia išvykti į Lenkiją. Iki paskutinės akimirkos nežinojome, ar sulauksime lagaminų ir galėsime pasirodyti Lenkijoje. Buvo itin nemaloni ir įtempta naktis. Visgi paskutinę akimirką lagaminus pristatė į namus ir jau vykstame į Lenkiją", - vakar popiet telefonu "Vakarų ekspresui" sakė B. Švitrienė.

Rudenį Lietuvoje vyksiančiam Europos krepšinio čempionatui besirengiančios šokėjos pripažįsta, kad paskutiniai mėnesiai buvo itin įtempti.

Klaipėdietės gegužės mėnesį šoko Prancūzijos krepšinio finalinėse varžybose, kur sulaukė itin daug dėmesio - tiesiog pakerėjo Paryžių bei buvo pakviestos pasirodyti ir tinklinio varžybose.

"Mus pastebi ir kviečia į vis įvairesnius renginius. Tai įrodo, kad mes esame vertinamos. Vis dažnesni komplimentai paglosto širdį. Stengiamės ne tik dėl savęs, bet ir dėl deramo Klaipėdos ir Lietuvos vardo garsinimo. Esame savotiškos Lietuvos ambasadorės. Jau užsienyje žino ne tik Lietuvos krepšininkus, bet ir šokėjas", - džiaugėsi Klaipėdos šokėjų komandos vadovė.

"Leader Dance" merginos yra šokusios daugelyje čempionatų, tarp jų ir pernai planetos pirmenybėse Turkijoje.

Tuomet jos sugebėjo įkaitinti publiką bei sulaukė ne ką mažiau plojimų ir simpatijų nei milijonus uždirbantys patys garsiausi oranžinio kamuolio meistrai.

Galima pastebėti, jog plastiški šokėjų judesiai, efektingi ir kraują kaitinantys ekstremalūs triukai bei sinchronija nuolat prikausto net pačių išrankiausių žiūrovų žvilgsnius.

Rodos, atsipalaiduoti ir šypseną išspausti sugeba net prieš kelias sekundes įtūžį riksmais bandę malšinti patys emocingiausi krepšinio aistruoliai.

Mūsiškės Turkijoje buvo dėmesio centre - jas filmavo bei specialius reklaminius filmukus rodė Turkijos ir Argentinos televizijos, komplimentus žėrė ir plojo šimtatūkstantinės sirgalių minios.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder