eurai

Klaipėdietei buhalterei atiteks 579 512 eurų

Prieš beveik dvi savaites „Teleloto“ žaidime laimėta rekordinė suma – daugiau nei milijonas eurų. Po 579 512 Eur pasidalino buhalterė iš Klaipėdos ir buvusi mokytoja iš Kauno.

Viena laimingą bilietą įsigijo su vyru užsukusi į parduotuvę įsigyti tepalo automobiliui, kita - minėdama Mokytojų dieną Nidoje.

Nemiegojo beveik visą savaitę

„Be miego esame...“ – taip pokalbį pradėjo laimėtoja, su vyru ir sūnumi į Vilnių atsiimti laimėjimo atvykusi iš Klaipėdos. Laimėtojų šeimyna apie prizą žinojo jau visą savaitę, tad ir miegoti ramiai negalėjo. „Tačiau tik dabar sūnus galėjo atvežti, tad teko išlaukti. Visą savaitę vis tikrinau bilietą iš naujo, jau net svajojau, ką veiksime su laimėjimu“, – šypsojosi moteris.

Bilieto įsigijimo istoriją laimėtojų šeimyna įvardija kaip anekdotą. „Nuvykome į parduotuvę pirkti tepalo automobiliui. Prie kasos pagalvojau, kad reikia nusipirkti „Teleloto“. Vyras paėmė vieną bilietą, stovelyje liko vienas, tad, galvoju, kaip nepaimti paskutinio? Net pardavėja tą patį sakė“ – prisiminė klaipėdietė, dažnai žaidžianti „Teleloto“.

Kitą rytą moteris patikrino abu bilietus. „Viename biliete užbraukiau kampus, eilutę, įstrižaines ir padėjau jį į šoną. Tik vėliau ir vyras sako, žiūrėk, juk visa lentelė užbraukyta. O aš net dėmesio neatkreipiau“, – juokėsi buhaltere dirbanti moteris.

Laimėtojų šeima prisipažino itin besidžiaugiantys tokia sėkme. „Matyt, nusipelnėm gyventi geriau“, – šypsojosi visi. Laimėti pinigai bus skiriami sveikatai, poilsiui, kelionėms, anūkams ir namų atnaujinimui. „O gal net ir naują būstą įsigysime“, – šypsojosi laimėtojos vyras, kuris tik ką išėjo į pensiją.

Svajoja apie naują butą antrame aukšte

O štai Mokytojų dienos paminėjimas tampo lemtingas ir atnešė tokį didelį laimėjimą kaunietei, buvusiai mokytojai. „Su buvusiomis kolegėmis vykome į pajūrį, į Nidą, švęsti Mokytojų dienos, tad ten būdama užėjau į parduotuvę ir įsigijau „Teleloto“ bilietą“, – šypsodamasi pasakojo moteris, į Vilnių atsiimti laimėjimo atvykusi drauge su sūnumi.

51-erius pradirbusi mokytoja kaunietė tą pačią dieną įsigijo ir momentinės loterijos bilietą, kuris atnešė 20 Eur. „Aišku, ne daugiau nei pusė milijono, bet kai sekasi, tai sekasi“, – juokėsi moteris. Jai antrino ir drauge atvykęs sūnus.

„Aš vis pagalvodavau, kad būtų smagu laimėti didesnę sumą. Ir vaikams padėti, ir anūkai trys yra...“ – savo mintimis dalijosi laimėtoja. Tačiau moteris galvoja ir apie save, padės ne tik vaikams. „Su vyru gyvename ketvirtame aukšte, norėtume turėti butą antrame“, – kalbėjo kaunietė. Ji taip pat prasitarė, kad pinigų skirs ir savo poilsiui bei sanatorijoms.

„Man „Teleloto“ jau kaip tradicija, nors yra, ir kas juokdavosi iš manęs. Tai, štai, – prisijuokė“, – šypsojosi 579 512 Eur laimėtoja.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder