Kiek kainuoja užsienio garsenybių prabangių namų tvarkymas?

Kiek kainuoja užsienio garsenybių prabangių namų tvarkymas?

Namų tvarkytojų savaitės proga portalas Clearitwaste.co.uk atskleidė, kiek kainuotų įžymybių namų valymo darbai.

Vidutinė suma, kurią amerikietis išleidžia namų tvarkymui, yra 11 tūkst. dolerių per metus. Tuo tarpu britai vidutiniškai išleidžia 2,8 svarų per metus.

Daugiausiai iš įžymybių namų valymui išleidžia Drake'as. 50 tūkst. kvadratinių metrų namo, į kurį įeina vidinė krepšinio aikštelė valymas Drake'ui turėtų kainuoti 208 tūkst. dolerių per metus.

Los Andžele gyvena Kylie Jenner, kurios prabangūs namai kainavo 36,5 mln. dolerių. Šių apartamentų valymas kainuotų 80 tūkst. dolerių per metus.

Kylie vyresnei sesei Kim Kardashian, kuri prabangiame name gyvena su šeima, kainuotų šiek tiek mažiau išlaikyti namų švarą - 66 tūkst. dolerių per metus. Tai yra 6 kartus daugiau, nei vidutinio amerikiečio namai.

O kaip neseniai į JAV persikėlę gyventi Princas Harry ir Meghan Markle? Su 6-ąja aukščiausia valymo kaina iš visų analizuotų garsenybių namų, karališkosios šeimos nariams tai kainuotų 74 tūkst. dolerių. Tai yra net 20 kartų daugiau, negu sau gali leisti vidutinis britas.

Dainininko Edo Sheerano namas yra vienas iš dažniausiai ieškomų Google. Prabangius namus tvarkyti metams kainuotų 34 tūkst. dolerių.

Tačiau šią kainą reiktų padauginti bent 6 kartus, nes dainininko „kaimą“ sudaro daug namų ir ūkinių pastatų.

Paskutinieji - Davidas ir Victoria Beckhamų namai Majamyje. Valyti šį namą per metus turėtų atsieiti 43 tūkst. dolerių - 12 kartų daugiau, nei vidutiniam britui.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder