Ketvirtadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Ketvirtadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 08.01, leidžiasi 18.05. Dienos ilgumas – 10.04.

Šiandien – šeštoji Mėnulio jaunaties diena.

Saulė Svarstyklių ženkle.

**************

Protingos mintys:

„Viskas ateina laiku tam, kuris moka laukti“ (L. Tolstojus).

***************

Astrologinė prognozė spalio 22-ajai, ketvirtadieniui

AVINAS. Tikėtina, kad teks prisiimti atsakomybę arba atsiskaityti už atliktus darbus. Derėtų ramiai išsiaiškinti tuos santykius, kurie jus kuo nors įpareigoja. Galite gauti kvietimą į renginį.

JAUTIS. Šiandien pasistenkite konkrečiai atlikti svarbiausius reikalus. Nusimato kontaktai su įtakingais žmonėmis. Galbūt pasiseks įgyvendinti idėją, kuri atneš ne tik naudos, bet ir intelektinį ar kūrybinį pasitenkinimą. Šildys meilės viltys.

DVYNIAI. Tvarkysite reikalus susijusius su draudimu, paveldėjimu, mokesčiais, finansavimu. Už dalykinį protegavimą ar kitą paslaugą jums gali būti pasiūlytas atlygis.

VĖŽYS. Regis, mėginsite išsiaiškinti nesusipratimus, derinti interesus. Net jums patiems gali pasirodyti keista, kad ėmėte toleruoti žmones, kuriems anksčiau oponuodavote. O jei į kažkokį asmenį nekreipėte dėmesio, dabar jį pamatysite ar net pajusite stiprius jausmus.

LIŪTAS. Kils ūpas įsigyti naują drabužį, labiau rūpintis kūno priežiūra, grožiu. Galbūt darbe teks ką nors pavaduoti arba konkuruoti dėl norimų pareigų, didesnio uždarbio. Gali nekaip nuteikti medicininio patikrinimo eiga.

MERGELĖ. Būsite kūrybingi, išradingi. Domins meilė, vaikai, visuomeninė veikla. Galimas pakvietimas į renginį, pobūvį, varžybas ar pasimatymą. Galite neatsispirti stipriai pagundai.

SVARSTYKLĖS. Slapta puoselėsite meilės jausmus ar tiesiog rimtai susižavėsite žmogumi iš savo aplinkos ar socialinių tinklų. Galbūt atgis nesurūdijusi sena meilė.

SKORPIONAS. Suaktyvės kontaktai su giminaičiais ir pažįstamais. Patirsite gerų emocijų, jeigu mokėsite išklausyti kitus, laiku pasakyti nuoširdų komplimentą, iš širdies patarti. Iš dominančio asmens gali gauti įdomią pastabą.

ŠAULYS. Finansiniai, turtiniai reikalai labiau konkretizuosis, taps aišku, ką gausite ir ką turėsite atiduoti už tai. Darbe, versle galite būti įpareigoti spręsti sudėtingas problemas.

OŽIARAGIS. Jūs labai aiškiai susivoksite savo jausmuose, noruose, išsikelsite tikslą ir jo sieksite. Regis, sėkmės tikimybė didės tuo labiau, kuo labiau aplink save skleisite ramų pasitikėjimą savimi.

VANDENIS. Nesinorės bendrauti, darbuotis. Nekokia savijauta, išsiblaškymas, patiklumas arba svaigalai gali įvelti jus į problemas. Tačiau galima nauda iš slaptos ar meninės veiklos.

ŽUVYS. Sugebėsite gerai organizuoti reikalus, telkti kolektyvą, sumaniai bendrauti ir derėtis. Tikėtinas susitikimas su seniai matytu žmogumi. Pabendrauti, iš širdies paplepėti tikrai bus apie ką.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder